Podigni tempersturu na viši nivo: Uzmi 2.000 RSD i sastavi dobitni tiket!

Nakon brojnih odlaganja sportskih događaja prethodne godine, moramo priznati da smo se razočarali i rastužili, ali zato nas je ovog leta sačekao pravi sportski spektakl!

Evropsko prvenstvo za košarkašice je završeno, ali Evropsko prvenstvo u fudbalu se tek zahuktava, a tu je i Kopa Amerika. Za ljubitelje individualnih sportista imamo najveći turnir na svetu – Vimbldon, na kojem se očekuje prava dominacija Novaka Đokovića!

Osim toga, nadamo se da će i naši košarkaši izdominirati i obezbediti plasman na Olimpijske igre, ali verujemo da i sami primećujete da ovde nešto nedostaje.

Da bi se sav ovaj sport „pošteno“ ispratio, potrebno je sledeće:

1.         Udobna fotelja i TV uređaj

2.         Piće i grickalice

3.         Šampionski tiket

Prva dva uslova morate sami ispuniti, a za treći vam možemo pomoći. Kako? Tako što ćemo vam otkriti jednu sjajnu akciju!

Naime, ukoliko već nemate nalog, REGISTRUJTE SE na sajtu meridiabet.rs i na raspologanju vam je 2.000 DINARA bonusa za sportsko klađenje i to BEZ USLOVA, koje možete iskoristiti na mnogo načina.

Jedan od predloga jesu EURO SPECIJALI u kojima vas čekaju NAJVEĆE KVOTE NA SVETU, ali mirne duše se možete oprobati i u košarci recimo.

Dakle, ovaj dobitak možete pretvorite u još veći. A, za sve nove i stare korisnike, najbolja kladionica u regionu ima još jedno iznenađenje.

SAMO U MERIDIANU možete OSVOJITI AUDI, a OVDE se „raspitajte“ kako.

Nećemo više dužiti, ostavićemo vas da uživate u čarima sporta i klađenja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdin igrač na meti tima iz La Lige: Španci žele Hvanga

U subotu i sredu igrala se dva derbija, a ti mečevi privukli su brojne skaute. Kako javlja MaxBet Sport predstavnike su...

POVEZANE OBJAVE