FUDBALSKA GROZNICA: Amerika i te kako parira Evropi, kreću četvrtfinala Kopa Amerike

Osim Evropskog prvenstva, za one koji su “nemirnog duha” i koji više vole južnoamerički fudbal, na redu su četvrtfinala Kopa Amerike.

Posle više nego uzbuljive grupne faze, na redu su četvrtfinalni dueli, a tu nas čeka pravi spektakl!

Prvi četvrtfinalni par je Peru – Paragvaj, a evo kako stu stigli do nokaut faze.

I jedni i drugi su imali uspone i padove, pa je Peru upisao dve pobee, poraz i remi, mada je taj poraz došao od Brazila, pa im se to ne može zameriti.

Slično je prošao i Paragvaj, koji ima dve pobede i isto tolko poraza, ali i to je bilo dovoljno za četvrtfinale.

Kladionica Meridian daje NAJVEĆE KVOTE na planeti za četvrtfinalne mečeve Kopa Amerike. Podržite svoje latino favorite – pravac na meridianbet.rs sajt i iskoristite fantastične kvote!

Istorija kaže da nas u duelu ove dve selekcije ne očekuje goleada, ali ako ste optimisti i želite da okušate svoju sreću – imamo jednu važnu poruku za vas.

Najbolja kladionica u regionu svim novoregistrovanim korisnicima donosi BONUS U IZNOSU OD 2.000 DINARA, koji možete dobiti OVDE.

Ali, naravno, ispoštovani su i oni verni kladioničari, pa je za njih spremno sjajno takmičenje u kojem mogu da OSVOJE AUDI. Svi detalji i pravila nalaze se OVDE.

A, mi ćemo se vratiti fudbalu. Drugi četvrtfinalni duel ove noći odigraće Brazil i Čile. Ono što morate znati jeste da su Aleksis Sančez i Renan Lodi pod upitnikom za ovaj meč, ali to ne menja činjenicu da ćemo gledati vrhunski fudbal.

Brazilci su pokazali zaista sjajnu igru na ovom turnru, bili su ubeldjivi protiv Venecuele i Perua, zatim su salvadali Kolumbiju, a jedino što im se može upisati kao minus jeste remi protiv Ekvadora.

Na drugoj strani, Čile igra izuzetno promenljivo. Remi, pobeda, remi, poraz – sve su iskusili, pa ostaje da vidimo kako će proći protiv Brazila.

Naravno, sve oči su uprte u Nejmara, a da li će pokazati da je igrač za velike utakmice? Prognozirajte i vi!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina i Zvezda remizirali u Novom Sadu, dobra partija Mimovića (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine remizirali su bez golova (0-0) u Novom Sadu, u utakmici 32. kola Superlige, odnosno...

POVEZANE OBJAVE