Toni Kros završio reprezentativnu karijeru!

Fudbaler Real Madrida Toni Kros zvanično se oprostio od reprezentacije Nemačke, tri dana nakon eliminacije u osmini finala Evropskog prvenstva. Posle 106 odigranih mečeva za nacionalni tim, sjajni vezista je odlučio da je pravi trenutak da se oprosti.

Kros je odluku saopštio na svom Instagram profilu.

Odigrao sam 106 mečeva za Nemačku. I tu je tačka. Više neće bit nijedan. Sve bih dao da sam reprezentativnu karijeru završio sa 109 mečeva odnosno da smo igrali u finalu i osvojili Evropsko prvenstvo. Nažalost nije bilo tako“, napisao je Kros.

Sazrelo je u mojoj glavi da neću igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine. Želim da se fokusiram na partije u Real Madridu. Takođe želim da imam pauzu u letnjoj sezoni, kojih nije bilo 11 godina. Hoću da provodim više vremena sa suprugom i decom. Bila mi je čast što sam tako dugo nosio reprezenativni dres, jasan je as Real Madrida.

Bivši fudbaler Bajerna debitovao je za državni tim još 2010. godine, a kako sam ističe proveo je nezaboravnih 11 godina i ovom prilikom se zahvalio svima koji su bili uz Nemačku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE