NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Danska 2.20, Engleska 1.50, Kristijansund 2.00 – SAMO U MERIDIANU!

Nakon velikog derbija na Evropskom prvenstvu, vreme je da saznamo i koje dve reprezentacije će upotpuniti polufinale.

Meč Italije i Belgije smo svi čekali, ali i ove subote budite spremni na sve, jer je ovogodišnji EURO izgleda prepun iznenađenja!

Naravno, da bi sve bilo ispraćeno na vrhunskom nivou pobrinula se najbolja kladionica u regionu.

Meridian je ponovo spremio ubedljivo najjaču ponudu za klađenje – prvo preuzmite BONUS OD 2.000 DINARA, a onda posetite meridianbet.rs sajt gde vas čekaju NAJVEĆE KVOTE na planeti.

A u toku je i veliko takmičenje – odigraj najviše tiketa i OSVOJI NAJNOVIJI AUDI! Registruj se odmah OVDE i sve detalje takmičenja saznaj na zvaničnom sajtu kladionice Meridian.

Dakle, vremena za dilemu nema – pravac meridianbet.rs, preuzmite BONUS BEZ USLOVA i sastavite šampionski tiket.

ČEŠKA – DANSKA, DVOJKA 2.20

(Subota 18.00)

Malo ko je očekivao da će baš ove dve ekipe igrati ove subote u Bakuu, ali zato je fudbal zanimljiv. Čitava Evropa jedva čeka da ponovo na delu vidi sjajnog Patrika Šika, koji na samo jednom meču ovog prvenstva nije bio strelac i koji je na četiri meča postigao četiri pogotka. Svakako je on najzaslužniji za odličan rezultat Češke kojem se nije veliki broj ljubitelja fudbala u Evropi nadao.

Sa druge strane, neće biti Jusufa Polsena i to je veliki hendikep za Dance. Međutim, na utakmici osmine finala protiv Velsa, mladi Kasper Dolberg je pokazao da je i te kako dostojna zamena i očekuje se da zablista od prvog minuta i protiv Češke.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremili NAJVEĆU KVOTU na planeti – dvojka na Dance je 2.20!

UKRAJINA – ENGLESKA, DVOJKA 1.50

(Subota 21.00)

Prvi put od početka prvenstva Engleska neće igrati na Vembliju, a to znači da su Gordi Albioni prvi put putovali iz Londona, a destinacija ovog puta je Rim. Tamo će protivnik biti Ukrajina koju sa klupe strastveno vodi legendarni Andrej Ševčenko, verovatno najbolji ukrajinski fudbaler svih vremena. Naravno, njegova i strast njegovih fudbalera na terenu neće biti dovoljan protiv najtalentovanije ekipe na prvenstvu.

Engleska nije briljirala u grupnoj fazi protiv Hrvatske, Škotske i Češke, ali je obezbedila prolazak u osminu finala gde je pobedila Nemačku rezultatom 2:0. Kada je reč o zdravstvenom stanju, Engleska je možda i najbolja na prvenstvu, pogotovo kada su se ekipi priključili Mejson Maunt i Ben Čilvel nakon nekoliko dana provedenih u samoizolaciji.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremili NAJVEĆU KVOTU na planeti – dvojka na Engleze je 1.50!

KRISTIJANSUND – BRAN, KEC 2.00

(Ponedeljak 19.00)

Norveška je samo jedan od primera koji nas podseća da se fudbal ovih dana ne igra samo na Evropskom prvenstvu. U toj državi je prvenstvo uveliko u toku, a u okviru 11. kola sastaće se trećeplasirani Kristijansund protiv Brana koji je iznenađujuće loš ove sezone i na poslednjem, 16. mestu ima samo pet bodova. Loša stvar pred gostovanja Kristijansundu jeste i činjenica da je Bran kao gost na šest utakmica osvojio samo jedan bod.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremili NAJVEĆU KVOTUna planeti – kec na Kristijansund je 2.00!

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVO JE MOJ KLUB: Potpisan novi ugovor, crno-beli se podsetili snažne poruke Obradovića (VIDEO)

Košarkaški klub Partizan već je obavio veoma važan posao pred narednu sezonu. Željko Obradović biće i u naredne dve godine...

POVEZANE OBJAVE