Uprkos teškoj povredi, Leonardo Spinacola će ovog leta napraviti transfer karijere!?

Italijanski reprezentativac Leonardo Spinacola neće igrati u polufinalu Eura, a sa terena bi mogao izostati i puno duže.

Naime, on se u sinoćnjoj četvrtfinalnoj utakmici protiv Belgije 15-ak minuta pre kraja povredio. Pomoć mu je nekoliko minuta pružana na terenu, ali na kraju je iznesen na nosilima. Stradala mu je Ahilova tetiva i čeka ga dugotrajan oporavak.

Međutim, ni teška povreda neće sprečiti Karla Anćelotija i Real Madrid da ga pokušaju dovesti ovog leta. Spinacoline sjajne igre na ovogodišnjem Euru oduševile su trenera ‘Kraljeva’ i navodno ga želi u svojoj ekipi pod svaku cenu.

Spinacolina tržišna vrednost procenjuje se na 26 miliona eura, ugovor sa Romom ima do leta 2024., a navodno ga je rimski klub spreman prodati za 30 miliona eura.

Inače, Spinacola je dete Juventusa, u prvom timu torinskog velikana nikada nije dobio pravu priliku, a pažnju javnosti na sebe je skrenuo u Atalanti.

Transfer u Real Madrid bio bi kruna njegove karijere…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE