IDEMO U TOKIO! Košarkaši Srbije protiv Italije za odlazak na Olimpijske igre

Olimpijski tim Srbije trenutno broji osamdeset troje sportista koji će učestvovati na Igrama u Tokiju, ali nadamo se da će se posle večerašnje utakmice taj broj povećati.

Uz mnogo problema, ne tako dobru formu, ali i brojne povrede, košarkaška reprezentacija Srbije, stigla je do finala olimpijskog kvalifikacionog turnira, a tamo je čeka selekcija Italije.

Reklo bi se – potpuno očekivano finale.

Kladionica Meridian igračima poklanja 2.000 RSD za online klađenje

Kako se turnir približavao, bilo je jasno da mnogo toga ne ide na ruku Igora Kokoškova, počev od otkaza NBA igrača, a potom i povreda brojnih košarkaša.

Nije bilo Nikole Jokića, Nemanje Nedovića, Bogdana Bogdanovića, a potom ni Nemanje Bjelice, Nikole Kalinića, Stefana Jovića.

Ali, naši košarkaši su uspeli da pređu sve prepreke i domognu se velikog finala. Znamo da samo pobednik turnira “čekira” vizu za Tokio, pa je jasno da je našim momcima večeras neophodna podrška.

U nekom momentu bio je upitan i Vasilije Micić, ali poslednje informacije rauju – MVP Evrolige je spreman za finale!

Kladionica Meridian igračima poklanja 2.000 RSD za online klađenje

U utakmici polufinala, “Orlovi” su pokazali svoje pravo lice i “stotkom” stigli do poslednje borbe za Tokio, a nadamo se da će i iz nje izaći kao pobednici.

Tribine su otvorene za navijače, a za sve one koji će ostati kod kuće, imamo sjajnu vest. “Orlove” možete podržati na mnoge načine, verujemo da će i vaša energija stići do njih, a osim toga možete svoju privrženost pokazati na još jedan način.

Najpre kliknite OVDE jer vas Meridian časti sa 2.000 DINARA BONUSA BEZ USLOVA za sportsko klađenje, a onda preporučujemo da novac uložite na Srbiju.

Osim što imate priliku da sjajno zaradite, jer su naši Orlovi apsolutni favoriti, imate šansu i da u sjajnom takmičenju OSVOJITE AUDI.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUVREME U ARENI: Partizan na krilima navijača, +8 za crno-bele!

Košarkaši Partizana igraju duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Nakon prvog poluvremena, ekipa Željka Obradovića vodi sa 40:32 Crno-beli su bolje...

POVEZANE OBJAVE