Savić odredio spisak igrača za turnir u Beogradu

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić je odredio spisak igrača za turnir, koji u Beogradu počinje 6.jula. Učesnici su još mlada reprezentacija Srbije, Španija i Francuska.

Od igrača koji su bili na pripremama u Kranju nema više Miloša Ćuka, Viktora Rašovića, Lazara Dobožanova i Gavrila Subotića.

Sledećih 17 igrača će se još jednom proveriti na turniru: Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović i Dimitrije Strajo Rističević (golmani), Filip Filipović, Dušan Mandić, Nikola Dedović, Đorđe Vučinić, Milan Aleksić, sava Ranđelović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Strahinja Rašović, Duško Pijetlović, Nemanja Vico i Đorđe Lazić.

Ovo igraču su u ovom trenutku najbolji i konkurišu za olimpijski sastav. Zadovoljan samm pripremama i nastavljamo dalje sa ovakvim izborom. nema tu šta da se obrazlaže ili objašnjava, idemo dalje sa najvišim ambicijama, rekao je selektor Dejan Savić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda značajno oslabljena u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju meč protiv Real Madrida u okviru 32. kola Evrolige. Crveno-beli u meč sa liderom...

POVEZANE OBJAVE