ZA NAJJAČU DOZU ADRENALINA: Uzmi 2.000 RSD i kladi se UŽIVO tokom trke Formule 1

Deco, je l’ volite brzu vožnju? Sada već čuvena replika iz filma “Mi nismo anđeli” savršeno opisuje trku Formule 1, a pred nama je još jedna luda i nezaboravna vožnja!

Ovog vikenda uz Formulu 1 “selimo” se u Austriju, gde nas čeka deveta ovosezonska trka, a to znači i da Luis Hamilton ima priliku da prekine mini-dominaciju Maksa Verstapena.

Vozač Mercedesa je sjajno startovao sezonu i trijumfovao na prvoj trci u Bahreinu, ali usledila je i pobednička trka Verstapena, pa dve pobede Hamiltona, pa ponovo Verstapen.

Ovaj dvojac na kratko je zaustavo Serhio Perez, koji je bio najbrži u Azerbejdžanu, da bi na poslednje dve trke ponovo trijumfovao Verstapen.

Dakle, ne čeka nas samo luda vožnja, već i luda trka u generalnom plasmanu. Trka za Veliku nagradu Austrije startovala je davne 1964. godine, ali je usled loše staze, FIA odlučila da povuče trku sve dok se ne napravi odgovarajuća staza.

Ali, ovog puta nema povlačenja!

Najbolje svetske vozače isprati i ti – i to tako što ćeš klikom OVDEpreuzeti BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 2.000 DINARA, a onda uživati u UŽIVO KLAĐENJU.

Reci nam ko je tvoj favorit, novac uloži na njega i prepusti se čarima najbržeg cirkusa na svetu!

Uz to, ne zaboravi i da možeš OSVOJITI AUDI.

Raspitaj se OVDE o pravilima takmičenja, pa ko zna – možda i ti proletiš ulicama Beograda!  

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPRODAJA U NAJAVI: Leverkuzen za 60 miliona ostaje bez važnog igrača, tri premijerligaša stala u red?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ove sezone su nadomak triple krune. Bundesligu su osvojili, a pokušaće da je završe bez poraza. U...

POVEZANE OBJAVE