Anelka Mbapeu: Ako želiš veće nagrade, moraš da odeš iz Pari sen Žermena

Legendarni francuski napadač Nikolas Anelka napisao je otvoreno pismo za Atletik koje je upućeno jednom od najboljih fudbalera današnjice Kilijanu Mbapeu. U njemu Anelka savetuje mladog igrača da napusti Pari sen Žermen jer mora da igra sa najboljima na svetu.

Dragi Klijane, golovi su lek za rane koje su nastale ispadanjem na penale… Ako želiš veće nagrade, moraš da odeš iz PSŽ, stoji u naslovu.

Mbape ima ugovor do kraja sledeće sezone i tada je slobodan u izboru nove sredine. .

Imaš dve opcije, da ostaneš u Parizu ili da ideš u Real. Sa oba tima možeš da osvojiš Ligu šampiona… Izbor zavisi od toga šta želiš da ostvariš u fudbalu. Ako želiš najveće nagrade, moraćešć da napustiš PSŽ u nekom trenutku. Šta god da uradiš u Parizu biće u redu, ali uvek će biti neko ko će ti reći kako si dobro igrao u PSŽ, ali samo u Francuskoj i kako su najbolji u Engleskoj i Španiji. Ako želiš zlatnu loptu, što bi trebalo posle Ronalda i Mesija… Moraš da se takmičiš sa najboljima. Ne možeš to da uradiš u PSŽ. Francuska liga nije jaka ali najjača u Evropi je engleska. Ako želiš da budeš među najboljima, radi ono što radiš u Parizu u Čelsiju, Junajtedu, Arsenalu, Sitiju, Liverpulu. Idi u Madrid ili Barselonu, ili možda Italiju. Onda možemo da pričamo o globalnom uticaju, napisao je Anelka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Teško mu pao poraz: Majk Džejms u suzama (VIDEO)

Jednom od najboljih košarkaša Evrope, Majku Džejmsu teško je pao poraz od Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Majk je postigao...

POVEZANE OBJAVE