BOGDAN ĆE BITI PREZADOVOLJAN: “Mr. Sonic” četiri godine na klupi Atlante

Atlanta Houksi su ispali u finalu Istočne konferencije od Milvokija, ali bez obzira na to imaju iza sebe jednu od najuspešnijih sezona u poslednjih nekoliko decenija.

Najzaslužniji za takav preokret je svakako Nejt Mekmilan koji je od 1.marta ove godine preuzeo kormilo na klupi ekipe iz Džordžije.

On je na 38 utakmica ostvario 27 pobeda, a Houksi su uspešno prebrodili dve plej of serije – protiv Njujorka i Filadelfije.

Zbog svega toga je odlučeno da se produži saradnja sa sjajnim stručnjakom na još četiri godine.

Sigurno je da će zbog ove odluke biti zadovoljni i svi igrači, pogotovu srpski as Bogdan Bogdanović koji je od dolaska Mekmilana pružao najbolje partije u svojoj NBA karijeri.

Mekmilan je svoj prvi trenerski angažman, kao prvi trener, imao u Sijetlu gde je i završio igračku karijeru., davne 2000. godine. Posle pet sezona je otišao u Portland gde je ostao čak 7 godina. Potom je vodio Indijanu u periodu od 2016. do 2020. godine. U regularnom delu ima odnos pobeda i poraza 688-599, dok u plej ofu 27-44.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RASPRODAJA U NAJAVI: Leverkuzen za 60 miliona ostaje bez važnog igrača, tri premijerligaša stala u red?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena ove sezone su nadomak triple krune. Bundesligu su osvojili, a pokušaće da je završe bez poraza. U...

POVEZANE OBJAVE