Micov progovorio o dolasku u Partizan

Partizan je u prelazni rok ušao kao nikada do sada u istoriji kluba.

U klub je stigao trener Željko Obradović kao i Kevin Panter koji je potpisao rekordni ugovor u srpskoj klupskoj košarci.

Dosta igrača je na listi želja, a jedan od njih je i Vladimir Micov.

Srpski košarkaš je napustio Olimpiju iz Milana i slobodan je igrač.

– Da budem iskren, verovatno i ja čitam isto što i navijači. Upoznat sam sa svim glasinama. Mogu da kažem da određeni kontakti postoje, ali za sada nema ništa konkretno što mogu da kažem da sam dobio ponudu i da me je neko pozvao, ali ponavljam postoje ti neki određeni kontakti, rekao je Micov za Maxbet Sport i dodao:

Uvek sam govorio da sam partizanovac, nisam to krio pa neću ni sada. Takođe sam govorio da ako se kockice poklope da ću rado doći u Partizan, ali nemam želju da dođem i samo budem tu. Ne želim da dođem u klub koji volim samo da bih uzeo neke pare. Želim da budem tu i da pomognem, a mislim da mogu da pomognem. Imam 36 godina, ali se osećam odlično i potpuno sam zdrav.

Jedino zvanično pojačanje do sada je njegov saigrač iz prošle sezone Kevin Panter.

Pratim situaciju u Partizanu, vidim da je nekoliko igrača napustilo klub. Stigao je moj doskorašnji saigrač Kevin, e sada da li sam ja na tom spisku pojačanja i koji sam po redu, to ne znam. Imam i nekih ponuda za inostranstvo, videću kako se sve bude odigralo.

On je istakao da mu teško pada odlazak iz Milana s obzirom da su mu deca krenula u školu i da je u godinama kada nije lako se odlučiti na selidbu. Ipak, nada se da će uskoro pronaći novi klub.

– Naravno voleo bih da se to završi što pre, ali ne žurim. Da li će to biti Partizan ili neki drugi klub, videćemo. Dobio sam danas tri ponude iz inostranstva, ali i dalje najviše cenim sebe i ne želim da idem ispod nekog nivoa. Videćemo kako će se sve završiti, završio je Micov .

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKA IH DOMAĆINSTVO EP: Nemci znaju šta će sa Nagelsmanom

Fudbalsku reprezentaciju Nemačke očekuje učešće na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini. U prvim test mečevima savladali su Francusku i Holandiju....

POVEZANE OBJAVE