MERIDIAN NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Italija 2.65, Engleska 1.80, Argentina 1.80

Kao da je juče tek počelo Evropsko prvenstvo, uz vrhunski fudbal vreme je brzo proletelo i već je na redu završnica takmičenja!

Uživali smo prethodnih 25 dana, a sada je sve stalo u tri utakmice. Najpre dva polufinala, zatim na kraju i finale, a identična je situacija i na šampionatu Južne Amerike gde su na programu borbe za plasman u polufinale.

A gde je fudbalska žurka – tu su i najjači pokloni.

Meridian je ponovo spremio ubedljivo najbolju ponudu za klađenje – prvo preuzmite BONUS OD 2.000 DINARA, a onda posetite meridianbet.rs sajt gde vas čekaju NAJVEĆE KVOTE na planeti.

A u toku je i veliko takmičenje – odigraj najviše tiketa i OSVOJI NAJNOVIJI AUDI!

Registruj se odmah OVDE i sve detalje takmičenja saznaj na zvaničnom sajtu kladionice Meridian.

Dakle, vremena za dilemu nema – pravac meridianbet.rs, preuzmite BONUS BEZ USLOVA i sastavite šampionski tiket.

ITALIJA – ŠPANIJA, KEC 2.65

(Utorak 21.00)

Ne postoje dve ekipe koje su međusobno odigrale više utakmica na Evropskom prvenstvu od današnja dva rivala! Dakle i pre samog početka, utakmica je već zanimljiva, a na Vembliju ove noći očekuje se ozbiljan fudbal.

Italija je iznenadila mnoge igrom koju je prikazala od starta Evropskog prvenstva iako je i pre početka bila u fantastičnoj formi. Selektor Roberto Manćini je uradio fantastičan posao u prethodnim mesecima i sada Azuri izgledaju moćno.

Sa druge strane, Luis Enrike je na šampionat starog kontinenta došao sa slabijom ekipom, bar od onoga što se očekivalo od Španaca. Uprkos tome, bez poraza, ali uz produžetke (protiv Hrvatske), potom i penale (protiv Švajcarske), Španija je stigla do polufinala gde blagu prednost ima Italija koja je u četvrfinalu šokirala prvog favorita za osvajanje – Belgiju.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremili NAJVEĆU KVOTU na planeti – kec na Italijane je 2.65!

ARGENTINA – KOLUMBIJA, KEC 1.80

(Sreda 03.00)

Videli smo na koji način je Argentina stigla do polufinala Kopa Amerika – magijom Lionela Mesija! On je protiv Evadora upisao dve asistencije, a zatim postigao gol iz slobodnog udarca i tako pokazao da mu ne smeta činjenica da je tokom takmičenja ostao bez kluba pošto je istekao njegov ugovor sa Barselonom.

Mesi će još jednom predvoditi svoju reprezentaciju, ali ovaj put će imati teži zadatak. Kolumbija je standardno jaka ekipa, čak i uz izostanak prve zvezde ekipe, Hamesa Rodrigeza.

Sastaju se dve ekipe satkane od velikih imena i kvalitetnih igrača od kojih mnogi vode glavne reči u klubovima iz najjačih liga u Evropi.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremili NAJVEĆU KVOTU na planeti – kec na Argentince je 1.80!

ENGLESKA – DANSKA, KEC 1.80

(Sreda 21.00)

Danci su najveće iznenađenje među četiri ekipe koje su ostale u završnici Evropskog prvenstva, a protiv Engleske će imati težak zadatak. Prvenstvo su startovali sa dva poraza, a onda su bez najboljeg igrača, Kristijana Eriksena, koji je jedva izvukao živu glavu, vezali tri pobede.

U međuvremenu se povredio i napadač Jusuf Polsen, pa je šansu dobio Kasper Dolberg koji je na dve utakmice nokaut faze postigao tri gola. Važno je napomenuti da su Danci imali i sreće u žrebu i da su u nokaut fazi izbacili Vels i Češku, ali svakako nisu bez šansi protiv Engleza.

Njih će predvoditi Rahim Sterling koji je postigao jedina dva gola Gordih Albiona u grupnoj fazi, a zatim bio strelac i protiv Nemačke. Naravno, tu je i Hari Kejn koji je praktično prespavao utakmice u grupi i onda na dve utakmice postigao tri gola.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremili NAJVEĆU KVOTU na planeti – kec na Engleze je 1.80!

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE