ODIGRAJ GLAVNU ULOGU U ITALIJANSKOJ BAJCI: Podrži Azure, preuzmi bonus i obogati se

Italijani su se vratili i to na velika vrata! Čini se da nemaju pravu zvezdu tima, poput Kristijana Ronalda recimo, ali isto tako se čini da su upravo iz tog razloga pravi tim, i to tim koji daje rezultat. Ali, ono što nas oduševljava pored rezultata jeste čuvena italijanska strast. I ogleda se u svakom njihovom pokretu, od pevanja himne, preko igre na terenu, pa i proslave golova.

“Ovako se peva himna”, “Ne pevaju, grme”, “Niko nema to što Italija ima” – samo su neki od naslova nakon svake utakmice italijanske reprezentacije, i tako već godinama.

Ali, sudeći prema rezultatima, ovo je godina u kojoj to neće biti glavna tema. Ne zato što je izostalo, već zato što Italijani pored strasti, konačno imaju i rezultate. A, rezultat je, barem za sada, polufinale Evropskog prvenstva.

Kladionica Meridian je za polufinalne mečeve spremila NAJVEĆE KVOTE na planeti. Za utakmicu Italija – Španija čekaju vas fantastične kvote – kec je 2.65, iks 3.15 i dvojka 2.90. Takođe, i za meč Engleska – Danska kvote su nikad veće – kec 1.80, iks 3.55 i dvojka 5.00.

Tamo ih čeka velika Španija, trostruki evropski šampion. Nisu Španci dobro startovali, pogotovo kada se uzme u obzir da su remizirali sa Švedskom i Poljskom, ali usledila je šampionska reakcija u utakmici protiv Slovačke.

Neki bi rekli – jedva, ali polufinale je tu. Za razliku od njih, Italija ne zna za poraz. Padale su redom Turska, Švajcarska, Vels, Austrija, pa i Belgija koja je važila za jednog od najvećih favorita za osvajanje kontinentalnog šampionata.

Sada je vreme da se svedu računi i da vidimo da li će sve ostati na strasti i talentu, ili će italijanska bajka dobiti svoj srećan kraj.

Naravno, ne treba otpisivati ni Španiju, koja je uz sve probleme van terena, uspela da stigne do polufinala. Ono što nas zanima jeste ko je vaš favorit, a najbolji način da nam odgovorite na to pitanje jeste da pokažete koga ste “stavili” na tiket.

Evo i malog “uputstva”. Savetujemo vam da najpre kliknete OVDE, preuzmete BONUS OD 2.000 DINARA, a ostalo prepuštamo vama.

Italija ili Španija – izbor je vaš. Ali, dodaćemo i to da uz pomoć tog tiketa možete doći do NAJNOVIJEG AUDIJA!

Kako? Saznajte sve OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE