Zvezda čuva svoje najbolje: Ključan potpis na Malom Kalemgdanu

Spekulisalo se mnogo poslednjih dana o tome gde će srpski reprezentativac Ognjen Dobrić nastaviti karijeru. Interesovanje su pokazali mnogi evropski klubovi, ali danas je stiglo i zvanično saopštenje gde će ovaj košarkaš igrati u narednom periodu.

Košarkaški klub Crvena zvezda uspeo je da sačuva jednog od svojih najboljih igrača pa su tako crveno-beli dogovorili produžetak saradnje sa Dobrićem do 2023. godine.

Produženjem ugovora sa KK Crvena zvezda Ognjen Dobrić koji je sa klubom već osvojio 10 trofeja pokazao je ogromnu privrženost crveno-beloj boji, jer je i pored nekoliko vrlo unosnih ponuda iz Evrope i regiona, odlučio da ostane na Malom Kalemegdanu i bude jedna od uzdanica našeg tima u narednim sezonama, stoji u saopštenju kluba.

Srpski košarkaš je prvi ugovor potpisao sa Crvenom zvezdom 2013. godine, bio je kratko član i FMP, a sa crveno-belima je tri puta osvojio ABA ligu, četiri puta domaće prvenstvo i dva puta Kup Radivoja Koraća.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN JE LJUT: Van Dajk uputio kritike svojim saigračima

Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk nije dobro podneo poraz od Evertona 2:0 u zaustaloj utakmici 29. kola Premijer lige. On...

POVEZANE OBJAVE