Lažna nada ili eksplozija Engleza: Da li se fudbal zaista vraća kući?

I pre početka Evropskog prvenstva, Englezi su najavjivali da je vreme da se fudbal vrati kući, a sada su jako blizu da to zaista i urade!

Opravdano ili ne, pred početak svakog velikog takmičenja, očekivanja od engleske selekcije su velika, ali priznaćemo – mnogo puta su nas razočarali.

Ali, u jedno smo sigurni – najbolja kladionica u regionu vas nikada ne razočara! Tako je I ovog puta, jer vas na meridianbet.rs sajtu čekaju fantastični EURO SPECIJALI, ali ni to nije sve.

Naime, ako do sada niste čuli, svako ko se registruje OVDE, dobija BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 2.000 DINARA, ali Meridian ne zaboravlja ni stare korisnike, koji mogu učestvovati u velikom takmičenju, koje kao nagradu donosi NAJNOVIJI AUDI.

Više detalje nađite OVDE, a sada se vratimo fudbalu.

Neubedljiva igra protiv Hrvatske, a potom i remi protiv Škotske, nisu ulivale mnogo nade, ali Englezi su uspeli da se izvuku protiv Češke, a onda pobede i jednog od najvećih favorita – Nemačku, pa i Ukrajinu.

Taman kad smo pomislili da će nas ponovo izneveriti, izabranici Gareta Sautgejta su “dodali gas” i stigla do polufinala. Tu im je prepreka – Danska.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremili NAJVEĆU KVOTU na planeti – kec na Engleze je 1.80!

Sticajem nekih ne tako lepih okolnosti, Danska je postala omiljena ekipa mnogih ljudi. Znamo kroz šta su sve prošli i znamo za šta i za koga igraju, a da li srce može da nadomesti suvi kvalitet – ostaje da vidimo.

BIlo kako bilo, večeras od 21.00 snage odmeravaju Engleska i Danska, a ulog je izuzetno veliki – finale Evropskog prvenstva.

Svoj ulog možete pojačati i vi, a znate da ko ne rizikuje – taj ne dobija!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ružna slika pred derbi: Tuča Delija i Grobara

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se ovog popodneva uoči 173. večitog derbija koji će biti odigran na...

POVEZANE OBJAVE