NOLE NAPADA POLUFINALE! Ako veruješ u Đokovića evo šta TREBA DA URADIŠ!

Novak Đoković gazi li gazi. Trka za titulu GOAT ili trka za titulu na Vimbldonu – definišite kako želite, ali Srbin je definitivno odlično startovao i uskoro stiže do cilja!

Možda ne možeš da se uključiš u trku za najboljeg tenisera sveta, ali možeš za FANTASTIČNI AUDI!

Kako?

Sve informacije pronađi OVDE, ali pre toga, registruj se na meridianbet.rs i PREUZMI BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 2.000 DINARA!

Đokovićev rival u četvrtini finala je Martin Fukovič, trenutno 48. teniser na ATP listi, pa je jasno ko je favorit u ovom duelu. U dosadašnjem delu Vimbldona, Nole je prikazao sjajne partije, padali su redom Drajper, Anderson, Kudla pa Garin, a Drajper je jedini koji je uspeo da mu oduzme gem.

To, naravno, nije razlog za brigu, jer je Đoković čvrsto rešio da pokori ceo svet!

Kladionica Meridian daje NAJVEĆU KVOTU NA PLANETI da će Novak Đoković podići pehar na Vimbldonu. Ako verujete u najboljeg tenisera na svetu – pravac na meridianbet.rs sajt i iskoristite kvotu 2.30!

Nakon pobede nad Čileancem Kristijanom Garinom, naš as je uradio nešto što do sada nisu uspeli ni Rodžer Federer, a ni Rafael Nadal. Naime, on je postao igrač sa najvećim procentom pobeda u istoriji tenisa!

Dakle, od svih mečeva u karijeri, procentualno najviše pobeda ima baš jedan Srbin.

Ako ćemo baš da budemo precizni – iz 1.161 meča ostvario je čak 966. pobeda – što je procenat od izvanrednih 83,2 odsto. Impresivno! Nestvarno!

Nešto teži put na Vimbldonu imao je Fukovič, koji je bio bolji od Sinera, Veselija, Švarcmana i Rubljova. Ali, sada pred sobom ima Novaka Đokovića – najboljeg svetskog tenisera.

Nole, držimo palčeve sve do Olimpijskih igara i zlatne medalje!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POTRAJAĆE POVRATAK U PL: Engleski drugoligaš rešio pitanje trenera

Fudbaleri Votforda su već dve sezone za redom u drugom rangu engleskog fudbala. Do Premijer lige će pokušati da stignu...

POVEZANE OBJAVE