Zvezda remizirala u generalnoj probi, sjani Borjan i nepromišljeni Sanogo (VIDEO)

U poslednjoj proveri pred početak Superlige Crvena zvezda je remizirala sa Šturmom u Gracu 1:1. Bio je to vrlo dobar meč, borben tokom čitavih 90 minuta i izgledalo je kao da se igra meč u evropskim kupovima.

Početak meča je pripao domaćima. Videla se nesigurnost u odbrani crveno-belih tako da je bilo dosta pogrešnih kratkih dodavanja, na kojima očigledno insistira trener Stanković.

Ipak, u 10. minutu El Fardu Ben je doneo vođstvo. Posle jednog dobrog presinga na zadnju liniju, Mirko Ivanić je sjajno oduzeo loptu i uposlio Bena koji je izaša 1 na 1 sa golmanom. Ben je zaobišao golmana domaćih i u praznu mrežu plasirao loptu u gol.

Posle gola viđena je slična situacija, Šturm je napadao, ali je Zvezda imala kolosalnu priliku. Ponovo je Ivanić odlično oduzeo loptu i uposlio, ovoga puta, Kataija koji je promašio neverovatnu priliku za dupliranje vođstva.

Šturm je pojačao napade, ali nisu uspevali da postignu gol. Borjan je u 34 minutu sjajno intervenisao, a u nekeoliko navrata domaći nisu bili precizni iz vrlo izglednih prilika.

Drugo poluvreme je nastavljeno u sličnom ritmu, a posle greške Babića, Sanogo je nepropisno startovao u kaznenom prostoru i sudija je pokazao penal u 49. minutu. Ipak, Janšer nije uspeo da savlada Borjana sa bele tačke i rezultat je ostao nepromenjen.

Crvena zvezda je potom bolje zaigrala i prvo Krstović, a potom Ben su imali velike prilike da se uveća vođstvo. Utakmica je potomm ušla u mirniju fazu, Stanković je napravio nekoliko izmena, a među njima izveo je i Milana Borjana.

U 81. minutu Sanogo ponovo pravi penal, a ovoga puta Kiteišvili je bio precizan i bilo je to 1:1.

U 86. minutu veliku priliku je propustio Filipo Falko koji je jako loše reagovao u situaciji 1 na 1 sa golmanom domaćih.

U nadoknadi vremena posle kornera, Gajić je imao fenomenala šut iz odbitka koji je golman domaćih neverovatnom intervencijom poslao u korner. Na kraju 1:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Dončić nosio Dalas, ispao prošlogodišnji vicešampion! (VIDEO)

Sinoć su se u NBA ligi odigrala dva plej-of susreta. Dalas je stigao nadomak polufinala zapada i meča protiv Oklahome....

POVEZANE OBJAVE