EURO FINALE: NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI I NAJJAČI SPECIJAL – SAMO U MERIDIANU

Da li bi to zaista bio “povratak kući” ili ne, veliko je pitanje, s obzirom na to da je Engleska, zapravo, prvi put u finalu Evropskog prvenstva, ali svakako Gordi Albion ima priliku da ponese pehar namenjen šampionu Evrope.

Da li su zaslužili plasman u finale ili ne, da li je “onaj” penal protiv Danske zaista bio penal ili ne, i to je pitanje. Ali, suludo je da se sada bavimo teorijama, zar ne?

Uostalom, mitovi, bajke, legende, pa i neke nepravde su sastavni deo fudbala. Sada će Englezi pokušati da učvrste mit o tome da je fudbal njihova igra i da se ta igra, uz pehar, vraća “kući”, a sa druge strane, Italijani će pokušati da produže svoju bajku.

Vratili su se na velika vrata i jedino što planiraju jeste da njihova bajka ima srećan kraj. Ali, za one koji ne veruju ni u mitove ni u bajke, imamo jednu potpuno realnu priču!

Da bi fudbalski spektakl, kakav nas čeka u nedelju, bio ispraćeno na vrhunskom nivou pobrinula se najbolja kladionica u regionu!

Meridian je ponovo spremio ubedljivo najjaču ponudu za klađenje – prvo preuzmite BONUS OD 2.000 DINARA, a onda posetite meridianbet.rs sajt gde vas čekaju NAJVEĆE KVOTE za mečeve Evropskog prvenstva, ali i najjači SPECIJALI na ovim prostorima!

Samo u Meridianu imate priliku da pogodite ko će biti najbolji mladi igrač na prvenstvu, koji je to tim koji postiže najviše golova, ko će biti najbolji strelac, a ko najbolji igrač prvenstva? Da li je to Hari Kejn? Kvota je fantastična – 4.50. Ili možda Sterling – 2.50? Vi odlučujete!

Sve to i još mnogo drugih zanimljivih igara – samo na jednom mestu – poseti sajt meridianbet.rs.

SPECIJALNA PONUDA:

Kladionica Meridian je za finale spremila NAJVEĆE KVOTE na planeti. Za utakmicu Italija – Engleska čekaju vas fantastične kvote – kec je 2.90, iks 2.95 i dvojka 2.80.

Osim toga, veliko takmičenje u Meridianu ulazi u završnu fazu, ali još uvek ništa nije gotovo – odigrajte najviše tiketa i OSVOJITE AUDI, ali i brdo keš bonusa!

Registrujte se odmah OVDE i uverite se zašto je kladionica Meridian najbolja na Balkanu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIVŠI DEFANZIVAC CRVENO-BELIH O DERBIJU: Zvezda igra na Marakani, to su utakmice koje treba da dobije

Fudbaleri Crvene zvezde sutra su domaćini Partizanu u 173. večitom derbiju na otvaranju plej-ofa. Crveno-beli u duel ulaze sa +7...

POVEZANE OBJAVE