Kraj je kad Novica kaže da je kraj! (VIDEO)

Legendarni kapiten Partizana Novica Veličković odlučio je da stavi tačku na svoju igračku karijeru. Svoju odluku, uz emotivnu ispovest, objavio je u ekskluzivnom videu u produkciji Mozzarta i KK Partizan.

Svima kojima je srce crno-belo i svi koji vole Partizan, bili su svesni da će ovaj dan jednom doći. Dan kada će legendarni kapiten, rekorder po broju nastupa u dresu Partizana, veliki borac i vođa koji je uvek komandovao „Za mnom“, jedinstveni Novica Veličković, reći kraj igračkoj karijeri. Navođenje statističkih podataka koji su obeležili Novicinu karijeru u ovom trenutku je suvišno.

Gde god da je igrao, njegov uticaj na igru i saigrače nije bio merljiv samo brojevima. Ono po čemu će ostati upamćen jeste njegovo srce i odlučnost da iz svake bitke izađe kao pobednik.

Snagom uma, neverovatne volje, ljubavi prema košarci i naročito Partizanu, Novica Veličković je uprkos velikim problemima sa povredom uspevao da traje i bude oslonac mlađim saigračima.

Simbol dve epohe crno-belih. Simbol u godinama dominacije i simbol u godinama teške borbe. Italijani bi za takvog igrača rekli „Un capitano vero“, jer on to i jeste. Neprikosnoveni borac, pravi vođa i primer kako na terenu tako i van njega. Mnogi bi i danas, baš kao za večitog kapitena FK Partizan rekli „ja bih da igra još malo…“, ali došao je trenutak kada je Novica rekao „KRAJ“.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE