Lazar Marković poslao emotivnu poruku Veličkoviću

Danas je legendarni kapiten Partizana Novica Veličković objavio kraj blistave karijere. Ovakva odluka “Novice ubice” ratužila je sve navijače ali i igrače fudbalske sekcije Partizana, koji se nalaze na pripremama u Sloveniji.

Tim povodom, Lazar Marković, jedan od najboljih u timu Aleksandra Stanojevića, poslao je iz Slovenije emotivnu video poruku legendarnom kapitenu crno-belih.

 -Ćao Novice, ovim putem te pozdravljamo iz Slovenije, gde smo na pripremama. Videli smo da si se oprostio, dao si nemerljiv doprinos Partizanu, jedna si od najvećih legendi koje imamo. Ovim putem ti želim sve najbolje u budućnosti. Vidimo se u Beogradu, veliki pozdrav – rekao je Lazar Marković.

Ovo je samo jedna u nizu poruka zahvalnosti velikom Novici Veličkoviću, koje će stizati ovih dana na njegovu adresu, zbog zasluga koje je ostavio “ginući” za dres njegovog Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ten Hag: ” Izvinite , ja sam gledao drugačiju utakmicu”

Fudbaleri Mančester Junajted su na svom terenu dočekali poslednjeplasirani Šefild junajted i slavili su rezultatom 4:2 (1:1). Slavni klub je dva puta gubio u...

POVEZANE OBJAVE