Vujošević o Obradoviću i Partizanu

Ovo je neki totalno drugi Partizan, moćan, ambiciozan, perspektivan. Sve je počelo angažovanjem Željka Obradovića za trenera. Sa najtrofejnijim evropskim trenerom, započinje neki totalno novi period za crno-bele. Legendarni trener Partizana Duško Vujošević pozdravio je odluku Željka Obradovića da se posle 29 godna vrhunske karijere u inostranstvu vrati u Humsku.

Partizanu nije mogla da se desi bolja stvar. Ja se kao partizanovac radujem što je Željko Obradović, kao najveće trenersko ime, došao. Iznenadio me je taj njegov rizičan potez, da na svoje breme stavi težak teret, da rizikuje svoj rejting. Našao sam se s njim, često komuniciramo i vidim da ga ovaj novi početk podmladio, da je gladan rada, energije. Radi veoma ozbiljno na sastavljanju tima i napravili su odlične poteze. Ovaj Letonac je fenomenalan talenat. Dangubić, Trifunović, Zagorac uz ove koji dolaze neće biti isti igrači kao prošle godine. Osnovni uslov da dođe je bio da se obezbedi pristojan budžet za selekciju tima – rekao je Vujošević za TV Nova.

Zatim je dodao.

Ja stojim iza Obradovića. Stvarno se radujem što je došao Obradović, a ne Filipovski ili neki novi Filipovski. Kao partizanovac i njegov prijatelj nadam se da će doći uspeh – jasan je Vujošević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUP SRBIJE: Radnički odolevao, Voša u finalu!

Fudbaleri Vojvodine prvi su finalisti Kupa Srbije za ovu sezonu. Oni su u Kragujevcu savladali Radnički sa 1:0. Milutina...

POVEZANE OBJAVE