Katai pred početak sezone: Navijači su nam mnogo falili

Fudbaleri Crvene Zvezde završili su pripreme u Austriji gde su juče remizirali sa Šturmom iz Graca.

Utiske sa priprema sumirao je jedan od najboljih igrača crveno belih Aleksandar Katai:

Na svakim pripremama mora da se radi na snazi, trčanju, da bismo bili spremni za ono što nam predstoji, a to su evropske kvalifikacije i prvenstvo. Navikli smo na sve to, kod svakog trenera je malo drugačije. Tako da jeste bilo teško, ali završava se i spremamo se za utakmicu sa Vojvodinom.Neki drugi zahtevi su mnogo bitniji od rezultata, a to je da uradimo neke taktičke stvari koje je Mister zamislio, nego golovi. Naravno, uvek je poželjna dobra završnica, ali mislim da je ovo prvo važnije. -rekao je on.

Katai smatra da će svi u klubu biti na raspolaganju novim igračima u njihovom prilagođavanju:

Sigurno će nam pomoći na terenu, a mi smo tu da pomognemo njima, pošto je svaki početak težak. Svi mi koji smo igrali preko granice, znamo kako je teško kada si sam i nemaš nikog, tako da ćemo i maksimalno pomoći da se adaptiraju. – kaže Katai.

On je komentarisao i povratak gledalaca u prvom kolu protiv Vojvodine na stagionu “Rajko Mitić”:

Ne znam koliko je dozvoljeno publike. Ja bih voleo da je sto posto. Da može, uveren sam da bi stadion bio pun i to je ono što svi čekamo godinu dana. Navijači su nam mnogo falili i sigurno je da će biti mnogo lakše sada kada će ponovo biti uz nas. -zaključio je on u izjavi za klupski sajt.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAPUŠTA ĐUZEPE MEACU: Jedan od najvećih promašaja Intera pronašao novi klub

Bešiktaš navodno radi na dovođenju Dejvija Klasena koji je na odlasku iz milanskog Intera nakon osamljene kampanje. Ovaj 31-godišnjak potpisao...

POVEZANE OBJAVE