MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: St.Patrik 1.80. Brazil 2.25, Engleska 2.80!

Fudbal i klađenje prosto idu zajedno, a neretko budu IDEALNA kombinacija. Za golove, preokrete, bodove i titule zaduženi su igrači, a a drugi deo ovog oprobanog recepta – zadužena je najbolja kladionica u regionu!

Znamo da ste navikli da na meridianbet.rs uvek nađete FANTASTIČNE SPECIJALE i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, pa je tako i ovog puta.

Ukoliko još uvek niste – registrujte se OVDE, preuzmite BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 2.000 DINARA, a onda se prepustite čarima kvota i fudbala.

U toku je i veliko takmičenje – odigraj najviše tiketa i OSVOJI NAJNOVIJI AUDI!

Registruj se odmah OVDE i sve detalje takmičenja saznaj na zvaničnom sajtu kladionice Meridian.

A ako se pitate šta biste to mogli da “stavite” na tiket, nudimo vam pomoć u nastavku…

ST.PATRIK – DERI SITI, KEC 1.80

Verovali ili ne, ovog petka se selimo u Irsku, gde nas čeka 20. kolo tamošnjeg prvenstva i utakmica između Sent Patrika i Deri Sitija, a pozicije na tabeli garantuju nam pravi fudbalski spektakl! Sent Patrik je na trećem mestu, Deri Siti na šestom, uz deset bodova razlike, ali verujemo da nas na terenu čeka velika borba. I jedni i drugi su trenutno u promenljivoj formi, ali bukmejkeri kažu da je Sent Patrik ipak favorit. Na vama je da li ćete ih poslušati.

Kladionica Meridian za meč St.Patrik – Deri Siti daje NAJVEĆU KVOTU na planeti – kec je 1.80

ARGENTINA – BRAZIL, DVOJKA 2.25

Da li je zaista potrebno da najavljujemo ovaj duel? Pa, dovoljno je reći da ćemo na jednoj strani gledati Lionela Mesija, a na drugoj Nejmara. S obzirom na dešavanja u klupskom fudbalu, neki su sumnjali u to da li će Mesi dati svoj maksimum za Argentinu. Ali, ne da je dao maksimum, nego ih je odveo do finala Kopa Amerike! Doduše, do finala u kojem Argentina nema sreće, pošto je gubila već nekoliko puta u ovom veku, ali možda je baš to motiv više za Mesija i drugove! Kladionice kažu da je Brazil ipak favorit.

Kladionica Meridian za meč Argentina – Brazil daje NAJVEĆU KVOTU na planeti – dvojka je 2.25

ITALIJA – ENGLESKA, DVOJKA 2.80

Sreća naša pa postoji vremenska zona, te tako možemo nesmetano da uživamo i u finalu Kopa Amerike, ali i u finalu Evropskog prvenstva. Čekali smo ga, čekali i dočekali! Sudeći po kvalitetnim utakmicama i velikim iznenađenjima – vredelo je čekati! A, sada sitno brojimo do velikog finala, odnosno susreta između Italije i Engelske. Mnogi su na ovom mestu videli recimo Francusku, Belgiju, pa i Španiju, ali… Fudbal je to! Zato ga i volimo. Bilo kako bilo, jasno je da su i jedni i drugi izuzetno motivisani i puni samopouzdanja, a kako i ne bi bili? Može se reći da su nas i jedni i drugi malo iznenadili dolaskom do finala, pa navijamo da nas iznenade i pravom goleadom! Neki bi voleli da vide i penala, ali hajde da pobednika rešimo u 90 minuta?

Kladionica Meridian za meč Italija  – Engleska daje NAJVEĆU KVOTU na planeti – dvojka je 2.80

SPECIJALNA PONUDA:

Samo u Meridianu imate priliku da pogodite ko će biti najbolji mladi igrač na prvenstvu, koji je to tim koji postiže najviše golova, ko će biti najbolji strelac, a ko najbolji igrač prvenstva? Da li je to Hari Kejn? Kvota je fantastična – 4.50, ili možda Sterling – 2.50? Vi odlučujete!

Sve to i još mnogo drugih zanimljivih igara – samo na jednom mestu – poseti sajt meridianbet.rs.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE