Napadač se emotivnom porukom oprostio od Zvezde

Italijanski fudbaler Diego Falčineli je na početku sezone pružao sjajne partije u crveno-belom dresu, međutim  u drugom delu sezone je stao i malo pokvario utisak u Zvezdinom dresu.

Rastanak je bio neizbežan, potvrdili su ga na okupljanju pred početak nove sezone Zvezdan Terzić i Dejan Stanković, a danas se Italijan porukom na svom Instagram profilu oprostio od Zvezde.

Bila je ovo veoma važna godina za mene, bio sam deo sjajnog tima, sjajne grupe ljudi. Od samog početka srpski narod me je dočekao raširenih ruku i na ovome ću vam uvek biti zahvalan. Ispisali smo malu stranicu u istoriji ovog velikog kluba i čast mi je što sam bio deo njega. Moj izbor je bio isključivo porodični, napuštam mnogo prijatelja na terenu i van njega u prelepoj zemlji u koju ću sigurno imati priliku da se ponovo vratim. Uvek ćeš imati navijača više! Napred Zvezdo, napisao je Falčineli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U Realu su zadovoljni: Sprema se novi višegodišnji ugovor

Kako stvari stoje čelnici Reala iz Madrida pregovaraju sa trenerom kluba Ćusom Mateom u vezi produženja ugovora, javlja španska...

POVEZANE OBJAVE