PITANJE OD MILION DOLARA: Kako je biti “loš momak” i najbolji svetski teniser?

Šta god uradio i kakve god uspehe nizao, a priznaćete – ima ih i više nego što je iko očekivao, Novak Đoković će “zapadu” uvek biti primer lošeg momka. Dokaz je i nedavna konferencija, kada je Srbin dobio to nezgodno pitanje, ali…

Isto tako, Srbiji će biti primer istrajnosti, talenta i beskrajne upornosti. A, najbolja kladionica u regionu na Đokovića gleda kao na jednog od najbojih sportista koje je Srbija imala i zato je rešila da podrži njega, ali i da obraduje sve njegove navijače.

Pred početak polufinala Vimbldona imamo jednu sjajnu vest. Pre nego što se udobno smestite i uživate u tenisu, kliknite OVDEpreuzmite BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 2.000 DINARA i to BEZ USLOVA, a onda se prepustite čarima NAJVEĆIH KVOTA NA SVETU!

A, sada se vratimo na tenis. Đoković će u polufinalu Vimbldona odmeriti snage sa kanadskim teniserom, Denisom Šapovalovim, koji je trenutno 12. na ATP rang listi.

KladionicaMeridian dajeNAJVEĆU KVOTU NA PLANETI da će Novak Đoković podići pehar na Vimbldonu. Ako verujete u najboljeg tenisera na svetu – pravac na meridianbet.rs sajt i iskoristite kvotu 2.30!

Kada se radi o međusobnim duelima, Đoković je u seriji od četiri pobede nad Kanađaninom, a poslednji poraz doživeo je još 2019. godine. A kada se radi o Vimbldonu, Srbin zaista pruža sjajne partije. Padali su redom Drajper, Anderson, Kudla, Garin i Fukovič, pa je jasno da je i danas apsolutni favorit.

Ali, i njegovom rivalu se mora skinuti kapa. Put preko Kolšrajbera, Anduhara, Mareja, Bautiste i Kačanova je sve samo ne lak.

Jedno je sigurno – čeka nas lavovska borba, dostojna polufinala najvećeg teniskog turnira na svetu. Istovremeno, u drugom polufinalu, sastaće se Hurkač i Beretini, a to je idealna prilika da u Meridianu iskoristite fenomenalan BONUS NA PAROVE KOJI IZNOSI I DO 2000%!

Znate šta vam je činiti, sada ćemo vas pustiti da uživate u spektaklu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REAL NAJAVIO MEČ SA ZVEZDOM: Pada li večeras rekord Evrolige?

Košarkaši Real Madrida suvereno su odigrali ovu evroligašku sezonu osvojivši prvo mesto. Večeras dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet. Madriđani imaju priliku...

POVEZANE OBJAVE