ŽREB ZA EVROKUP: Partizan čeka rivale

Košarkaši Partizana saznaće danas protivnike u grupnoj fazi Evrokupa. Polako ali sigurno vrše se pripreme za početak nove sezone i start Evrokupa, koji će ove godine biti u drugačijem formatu.

To znači da će se sada takmičiti 20 timova i to u dve grupe od po deset ekipa. U prvoj fazi igraće se dve grupe od po deset timova, a ekipe su podeljene u deset šešira u kojima se nalaze samo po dve ekipe.

Partizan je na osnovu učinka u Evroliginim takmičenjima u prethodne tri godine smešten u četvrti šešir, zajedno sa ekipom Budućnosti. To znači da za rivala u grupnoj fazi neće moći da dobiju Podgoričane.

U prvom šeširu su Valensija i Andora, u drugom Promiteas i Lokomotiva, u trećem Gran Kanarija i Badalona, u četvrtom Partizan i Budunost, dok su u petom Virtus i Lijetkabelis, u šestom Cedevita Olimpija i Trento, u sedmom Bulonj i Burg, u osmom šeširu nalaze se Ulm i Ankara, u devetom Bursa i Hamburg i u desetom Venecija i Vroclav.

Klubovi iz iste domaće lige neće moći u istu grupu, osim ako ih u Evrokupu nema više od dva, a žreb je na programu od 13.15 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznat razlog sukoba Duljaja i Nađa!

Jutros je odjeknula vest da je došlo do sukoba između šefa struke Partizana Igora Duljaja i Alberta Nađa. Sada je...

POVEZANE OBJAVE