Problemi za Novaka: Stomačni virus, vrtoglavica..

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona nakon što je savladao Kanađanina Denisa Šapovalova sa 3:0 u setovima. Moglo se primetiti da i pored toga što je ostvario pobedu u tri seta Novak nije dobro izgledao na terenu.

On se novinarima nakon meča požalio na probleme sa kojim se susretao.

– Znam da sam uvek sebi najveći kritičar, ali znam da sam mogao i mnogo bolje da odigram nego što je to bio slučaj. Našao sam put i našao sam način da pobedim protivnika, i to je ono što se računa na kraju. Iskreno, poslednjih dan i po sam imao malo stomačnih problema, to me je malo poremetilo, moram da priznam, na početku. To je trajalo, ta dva seta sam osećao dosta poteškoća, ali nekako sam to probio krajem drugog i početkom trećeg seta i bolje sam se osećao. Opet, to nije izgovor, određene okolnosti su se tako postavile da možda i taj osećaj koji sam imao, i vrtoglavica, nisu mi dozvolili reakciju koju obično imam na riternu, rekao je Đoković.

Novak u finalu Vimbldona igra protiv Italijana Matea Beretinija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POKRENUT JE DISCIPLINSKI POSTUPAK: Evroliga saopštenjem odgovorila Atamanu i Panatinaikosu

Košarkaši Panatinaikosa pretrpeli su brejk u prvom meču plej-ofa Evrolige. Makabi je uspeo da se vrati iz dvocifrenog minusa i...

POVEZANE OBJAVE