NEOČEKIVANA TRANSFER BOMBA: Nova zvezda bh. fudbala dogovorila transfer u Juventus!

Supertalentovani defenzivac Tarik Muharemović (18) nedavno je debitovao za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Muharemović je imao pravo nastupa i za Sloveniju koja se borila da ovaj perspektivni štoper zaigra za tu zemlju, ali na kraju je obukao dres reprezentacije BiH.

On je za mladu reprezentaciju BiH debitovao prošlog meseca i moguće je da bi vrlo brzo mogao zaigrati i za A selekciju. Naravno, ukoliko se nastavi razvijati ovim intenzitetom.

Muharemović je u završnici sezone debitovao i za prvi tim austrijskog Wolfsbergera, ali je od pre nekoliko dana slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor.

Ovaj talentovani 18-godišnjak nalazi se na radaru nekoliko evropskih klubova. Ranije se povezivao s LASK-om, Hofenhajmom, Bešiktašem i Galatasarajem, ali čini se da se već zna gde će igrati.

Naime, dobro upućeni italijanski novinar Romeo Agresti objavio je da će Muharemović karijeru nastaviti, ni manje ni više, nego u Juventusu!

On je na Tviteru objavio da je Muharemović praktički sve dogovorio s ‘Bianconerima’, te da se u nadolazećim danima očekuje da Juventus potvrdi dolazak bh. internacionalca u svoje redove.

Pretpostavlja se da će Muharemović prvo otići negde na pozajmicu kako bi stekao iskustvo seniorskog fudbala ili će igrati u Seriji C gde se takmiči druga ekipa Juventusa.

Sigurno je da je će za Muharemovića odlazak u Juventus biti ogroman iskorak i izazov, a navodno će sa ‘Starom damom’ potpisati četverogodišnji ugovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTAĆE UPAMĆENO: Zvezda Lejkersa u neočekivanom izdanju tokom utakmice (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su LA Lejkerse sa 112:105 na gostujućem terenu u NBA plej-ofu. Poveli sa 3:0 i već u...

POVEZANE OBJAVE