ZATEKAO SVE U U ROMI I ITALIJI: ‘Special One’ odabrao napadača za sledeću sezonu

Novi trener Rome Žoze Murinjo počeo je s radom u rimskom prvoligašu. Popularni Portugalac ima velike planove s ‘Vučicom’, a jedan od igrača na koje će ozbiljno računati je i Edin Džeko.

I dok mediji na Čizmi bosanskohercegovačkog Dijamanta već mesecima “sele” iz Rome, on marljivo radi sa svojim klupskim kolegama pod palicom novog šefa struke Žozes Murinja.

Portugalac je tokom jednog treninga i to pred celim stručnim štabom razgovarao s Džekom i uveravao ga o njegovoj važnosti za ekipu u narednoj sezoni.

Sasvim sigurno je ovaj razgovor prijao Džeku i sve je izvesnije da će i u sledećoj sezoni nositi Romin dres. Italijani čak tvrde da bi mogao otići samo ako na adresu Rome dođe ponuda koju ne bi mogla odbiti.

Murinjo je u međuvremenu precrtao nekoliko zvučnih imena. Nakon prvog treninga stigao je i popis pozvanih igrača za pripreme, a ‘Special One’ je odlučio da ne računa na Pedra Rodrigeza, Federika Facija, Haviera Pastorea i Davidea Santonea.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽIVE SAN O LIGI ŠAMPIONA: Montilivi će biti pun za Barsu!

Fudbaleri Đirone igraju nestvarnu sezonu koja još uvek nije završena. Vode borbu za drugo mesto sa Barselonom, dok Real polako...

POVEZANE OBJAVE