BRUTALNE KVOTE Ko će biti šampion Evrope, Italija ili Engleska?

Posle tačno mesec dana vreme je da dobijemo novog šampiona Evrope!

Znamo da su pritisak i tenzija porasli i da euforija vlada u čitavoj Evropi, naročito u Engleskoj i Italiji, a nije ništa manja ni u Srbiji, iako nismo imali tim na EURO2020.

Najbolja kladionica u regionu rešila je da još malo podgreje atmosferu, a u tome možete učestvovati i vi, a parola “Važno je učestvovati, a ne pobediti” u ovoj priči ne važi, jer svi mogu biti pobednici!

Evo i kako. Najpre, klikni OVDE i preuzmi BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 2.000 DINARA, a onda sastavi šampionski tiket!

Meridian vam ujedno donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, pa je nemoguće da ne budeš pobednik!

Ali, Italijani i Englezi nisu te sreće. Samo jedna reprezentacija može biti šampion Evrope, dok će druga ipak morati da se zadovolji srebrom.

Belgijanci se nisu proslavili, Nemci takođe, o Francuzima da i ne pričamo… Portugalci su takođe podbacili, ali su Italijani oduševili! Englezi malo manje, ali jedino je važno to što su u finalu!

EURO SPECIJAL:

Samo u Meridianu imate priliku da pogodite ko će biti najbolji mladi igrač na prvenstvu, koji je to tim koji postiže najviše golova, ko će biti najbolji strelac, a ko najbolji igrač prvenstva? Da li je to Hari Kejn? Kvota je fantastična – 4.50, ili možda Sterling – 2.50? Vi odlučujete!

Pa, hajde da napravimo mali rezime. Verovali ili ne, Italija ne zna za poraz na ovom prvenstvu. U grupnoj fazi bila je bolja od Turske (3:0), Švajcarske (3:0), Velsa (1:0), zatim u osmini finala od Austrije (2:1), u četvrtini finala od Belgije (2:1) i u polufinalu od velike Španije i to posle penala!

Englezi nisu bili tako ubedljivi, napre su pobedili Hrvatsku (1:0), a onda su svoje navijače zabrinuli remijem protiv Škotske (0:0). “Izvadili” su se pobedom nad Češkom (1:0), a zatim i Nemačkom (2:0), Ukrajinom (4:0) i na kraju Danskom (2:1).

Meč protiv Danske je, priznaćete, malo diskutabilan, ali finale je svakako tu i to je jedino što zanima Gareta Sautgejta.

Kada se radi o međusobnim duelima, dugo nismo gledali ove dve selekcije, poslednji put je to bilo 2018. godine u prijateljskom duelu (1:1), a istorija kaže da ne bismo smeli da se nadamo goleadi.

Ali, kvalitetnom fudbalu se svakako nadamo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE