NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Žalgiris 2.20, Legija 2.10, FCSB 3.25 – SAMO U MERIDIANU!

Nakon dugih mesec dana “Euro-manija” je iza nas, a kako je završen i Kopa Amerika, sada je vreme da se u potpunosti okrenemo klupskom fudbalu.

Na radost mnogih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu, pred nama su revanš mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona, a vreme je i za početak nacionalnih prvenstava.

U to ime i najbolja kladionica na ovim prostorima rešila je da časti sve kladioničarske duše – SPREMITE SE DA ODMAH ZGRABITE 500 RSD I ODIGRATE ŠAMPIONSKI TIKET.

Toliko je jednostvano – registrujte se OVDE i odmah dobijate 500 RSD da odigrate tiket.

I ne samo to – na sajtu kladionice Meridian čekaju vas NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, ali i 200% BONUSA kada uplatite prvi depozit.

Zvuči fantastično, zar ne? Hajde onda da vidimo šta to ima da se igra…

LINFILD – ŽALGIRIS, DVOJKA 2.20

(Utorak 20.45)

Navikli smo da za Žalgiris čujemo u košarci, ali fudbalski klub je na putu da osvoji drugu uzastopnu, a ukupno devetu šampionsku titulu u Litvaniji. Osma titula je ekipi donela kvalifikacije za Ligu šampiona, a žreb odlučio da Linfild bude protivnik u prvom kolu. Litvanci su kao favorit ušli u dvomeč i to su opravdali u prvoj utakmici koja je završena rezultatom 3:1, ali sada je vreme da se dokažu i na ostrvu. Forma je na strani Žalgirisa koji je poslednjih 11 utakmica ostvario devet pobeda uz dva remija.

Bukmejkeri Meridiana su za meč Linfild – Žalgiris spremili NAJVEĆU KVOTA NA PLANETI – dvojka je 2.20

LEGIJA – BODO, KEC 2.10

(Sreda 20.00)

Iako je ekipa iz prestonice Poljske na gostovanju u Norveškoj napravila odličan rezultat – pobedila rezultatom 3:2, u revanšu ih čeka težak zadatak. Problem za Legiju bi mogla da predstavlja činjenica da je Bodo već odigrao 13 kola u prvenstvu Norveške, dok liga u Poljskoj počinje tek 24. jula. Očekujemo puno od Filipa Mladenovića, reprezentativca Srbije koji je prethodne sezone bio ključni igrač za Poljake.

Bukmejkeri Meridiana su za meč Legija – Bodo spremili NAJVEĆU KVOTA NA PLANETI – kec je 2.10

BOTOŠANI – FCSB, DVOJKA 3.25

(Četvrtak 19.30)

Ove nedelje startuje i prva liga Rumunije, a prvenstvo će otvoriti ekipe Botošani iz istoimenog grada na severoistoku zemlje i FCSB iz prestonice naših komšija. FCSB, odnosno nekadašnja Steaua je, u kakvom god stanju da se nalazi, kandidat za titulu, a to su i dokazali prethodne sezone kada su lošim rezultatima u poslednje četiri utakmice plej-ofa ostali na drugom mestu iza Kluža. Botošani su takmičenje završili na šestom mestu, što znači da nas već u prvom kolu čeka jedan od derbija.

Bukmejkeri Meridiana su za meč Botošani – FCSB spremili NAJVEĆU KVOTA NA PLANETI – dvojka je 3.25

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POKRENUT JE DISCIPLINSKI POSTUPAK: Evroliga saopštenjem odgovorila Atamanu i Panatinaikosu

Košarkaši Panatinaikosa pretrpeli su brejk u prvom meču plej-ofa Evrolige. Makabi je uspeo da se vrati iz dvocifrenog minusa i...

POVEZANE OBJAVE