Prvi čovek FS Vojvodine: Posle promena na sudijskoj listi, Superliga će biti regularna

Nova fudbalska sezona u Srbiji uskoro kreće. S obzirom na pojačanja, biće zanimljivo kako na terenu tako i van njega.

Predsednik FS Vojvodine i član IO FSS Dragan Simović u intervjuu koji je dao za Maxbet sport govorio je u aktuelnoj fubalskoj situaciji u našoj zemlji.

Govoreći o Superligi, između ostalog Simović je rekao da nas očekuje regularna sezona za razliku od prošlogodišnje koju je obeležilo mnoštvo sudijskih grešaka.

S obzirom da je došlo do određenih promena pre svega na sudijskoj listi, i u nekim komisijama, očekujem da prvenstvo bude pošteno i regularno! I zanimljivo, jer su se i Zvezda i Partizan dobro pojačali, ali drago mi je što se ponovo dižu Vojvodina i Čukarički, TSC bi mogao mnogima da pomrsi račune, a očekujem i jak niški Radnički. U svakom slučaju, dešavanja tokom ove pauze govore mi da je odluka o ligi sa 16 klubova u budućnosti, dobra odluka. Biće velike borbe i za opstanak, pa baraž.. , izjavio je Simović.

On se osvrnuo i na smanjenje lige na 12 klubova, koja je posle samo nekoliko dana promenjena. A izbori na svim nivoima tek slede.

Nije se tu dogodilo ništa spektakularno. Jasno je da ima onih koji su za drastično smanjivanje, ima onih koji nisu, odluke se donose i menjaju, sve je to normalno. Čovek donese odluku da ide na planinu pa je promeni i ode na more. Reši da ide u julu, pa promeni odluku i ode u avgustu. Fudbal je živa stvar, rekao je Simović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE