U Dortmundu jasni: Haland ostaje!

Sportski direktor Dortmunda Sebastijan Kel opovrgao je glasine da bi norveški napadač Erling Haland mogao da napusti tim ove sezone.

Ofanzivni fudbaler Džejdon Sančo napustio Borusiju ovog leta i postao je novi igrač Mančester Junajteda, a govorilo se da bi i Holand mogao da ode sa „Vestfalena“.

Nema nikakvih novosti po pitanju Halandovog statusa. On je u našim planovima i uskoro se vraća u tim. Želi da igra fudbal, kod nas se oseća komotno i raduje se mogućnosti da postigne mnogo golova. Što se tiče zamene za Sanča – radimo na tome. Želimo igrača koji će se, se baš kao i Džejdon, razviti u igrača svetske klase,  rekao je Sebastijan Kel.

Portal Goal.com preneo je da je Čelsi kontaktirao Borusiju oko potencijalnog transfera Holanda i ponudio im je 176 miliona evra kao obeštećenje, ali u Borusiji nisu bili zainteresovani.

Holand je u Dortmundu od početka 2020. godine, kada je došao iz redova Red Bula iz Salcburga. U prethodnoj sezoni je u dresu Borusije na 41 zvaničnoj utakmici postigao 41 gol.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdini navijači najavili 173. večiti derbi!

Dva derbija između Crvene zvezde i Partizana su pred nama. Prvi u okviru Superlige i za crveno-bele je vredan...

POVEZANE OBJAVE