“Nijedna liga na svetu nije imala tu situaciju da četiri godine neko pobeđuje u kontinuitetu”

Partizan u novu sezonu kreće utakmicm protiv proletera iz Novog Sada i želja svih u Humskoj je da posle četiri godine vrate titulu šampiona Srbije.

Aleksandar Stanojević je pred ovaj meč izjavio da u srpskom prvenstvu nema prava na kiks.

U Srbiji ne smete nikada da grešite – ovo je jedinstveno prvenstvo. Morate sve da pobedite da biste bili konkurentni. Stvarno je teško, rekao je trener Partizana i dodao:

Ne tražim alibi, ali teško je boriti se sa protivnikom koji za četiri godine izgubi četiri utakmice. Nijedna liga na svetu nije imala tu situaciju da četiri godine neko pobeđuje u kontinuitetu. Mi smo prošle godine osvojili procenat pobeda koji je inače dovoljan za titulu, ili da bar budete konkurentni, ali ni sa tim niste. Moramo da pobedimo da bismo bili konkurentni. Pokazivali smo da možemo u nekom trenutku, sačekaćemo da vidimo.

Prokoemntarisao je trener Partizana i uvođenje VAR tehnologije u srpski fudbal.

Ako imate čistu nameru – VAR i ne treba. Ako nemate, može i da odmogne. Sve je do ljudi, sve ljudi kontrolišu, ne znam da li će od početka biti na svim stadionima, ako bude nedoumica – biće u korektnijem stanju. Dešavaju se greške, ljudski faktor odlučuje o svemu tome. Nismo imali problema sa sudijskim odlukama, nadam se da neće biti ništa ni u novoj, završio je trener Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE