ODBOJKAŠICE otputovale u Japan!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije putuje danas u Japan, gde će učestvovati na Olimpijskim igrama i pokušati da ostvare bolji rezultat nego na Igrama u Riju gde su osvojile srebrnu medalju. 

–Možemo da obećamo jednu stvar, a to je da ćemo dati sve od sebe na terenu, da sigurno nećemo razočarati. Shvatamo da imamo obavezu i pritisak jer idemo tamo kao evropski i svetski šampioni, ali potrudićemo se da ostavimo taj pritisak sa strane, da uživamo u onome šta radimo i da ćemo se zajedno veseliti, rekla je Milena Rašić 

Kapiten odbojkašica Maja Ognjenović rekla je da se nada uspehu

Nadam se da ćemo iz dana u dan igrati sve bolje. Navikle smo da igramo pred punim tribinama i nedostajaće publika. Verujem da ipak to ne bi trebalo da utiče na našu igru. To što smo na svetskom i evropskom tronu predstavlja obavezu, ali treba je pozitivna i nadam se da ćemo to pregrmeti, rekla je Maja Ognjenović

Srpske odbojkašice će igrati u grupi sa Japanom, Brazilom, Korejom, Kenijom i Dominikanskom Republikom, koja će biti prvi protivnik.

-Druga grupa je jača. Uvek sam bio pristalica toga da igramo u jačoj grupi jer je kasnije malo lakše kada krenu ukrštanja. Ovog puta je tako. Prvo igramo protiv Dominikanske Republike, istorija se ponavlja. I Svetsko prvenstvo smo krenuli protiv istog rivala. Daj Bože i da se završi tako, rekao je Terzić.

On je naveo da je mnogo teško igrati protiv Dominikanske Republike jer je to ekipa koja na svakom takmičenju napravi iznenadjenje.

-Prva utakmica je uvek najteža. Ne igra se punom snagom, kao što je to slučaj kasnije. Mislim da smo dovoljno kvalitetniji i da ne bi trebalo da imamo prevelikih problema“, kazao je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bolonja se sprema za LŠ: Stiže pojačanje iz Bundeslige!

Bolonja ima sezonu iz snova i nalazi se na 4. mestu u Seriji A. Vrlo je blizu direktnog plasmana u...

POVEZANE OBJAVE