Slavoljub Đorđević: Borićemo se da osvojimo i prvenstvo i Kup!

Fudbaleri Vojvodine imaju težak posao na startu šampionata. U petak gostuju Crvenoj zvezdi, a već idućeg vikenda dočekuju Partizan. Ipak, novi šef struke Slavoljub Đorđević u dobrom raspoloženju dočekuje start prvenstva.

-Tim je renoviran, potrebno je malo i strpljenja, pošto smo napravili balans između iskusnijih i mlađih igrača. Osim utakmice protiv Maribora u kojoj sam morao da promešam sastav, bili smo maksimalno disciplinovani i zato ne vidim razlog da i u prvom kolu protiv Crvene zvezde ne odigramo najbolje što umemo. Imamo privilegiju da igramo u prvom kolu na Marakani gde će biti dosta publike, koja se vraća na stadion. Očekujem da momci izađu hrabro kao što smo igrali i do sada, rekao je Đorđević.

Novi trener Novosađana istakao je da su ciljevi uvek najveći.

-Borićemo se da osvojimo i prvenstvo i Kup, ali ne znam da li ćemo uspeti u tome. Znam da ćemo raditi i da ćemo se boriti. Po karakteru sam uvek optimista i to hoću da prenesem i na igrače. Crvena zvezda ima možda i najjači tim u poslednjih 10 godina, imaće i publiku na svojoj strani i biće jako teško, čak je i tradicija na njihovoj strani. Ne bih da pričam o drugom kolu, ali mogu samo da kažem da ćemo u svakom meču ići na pobedu ,dodao je Đorđević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE