Barsa ponudila Pjanića Romi, ali Murinjo je smesta odbacio tu opciju: Razlog će vas iznenaditi

Miralem Pjanić se u zadnje vrijeme povezivao s povratkom u Romu, ali Marka piše da je novi trener rimskog prvoligaša Žoze Murinjo odbacio tu mogućnost.

U Barseloni ne računaju na Pjanića, ali su u isto vreme svesni da će ga teško prodati, pa su odlučili ponuditi ga kao pozajmljenog igrača. Spekulisalo se da bi ga Roma mogla dovesti na pozajmicu, ali Murinjoo ne razmišlja o toj opciji.

Naime, ‘Special One’ navodno smatra da se Pjanić nikako ne uklapa u trenutnu Romu i da bi njegova ekipa s bh. reprezentativcem u sredini terena izgledala previše usporeno.

Katalonski Sport je četvrtak objavio da je Barselona postavila ultimatum Pjaniću te da je spremna preduzeti rigoroznije mere ako bude potrebno. Na Nou Kampu se nadaju da će u nadolazećim danima pronaći rešenje.

Podsetimo, Barselona je pre godinu dana kupila Pjanića iz Juventusa za 60 miliona evra. U suprotnom pravcu je otišao Brazilac Artur za 80 miliona evra s bonusima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE