Kurtinaitis pohvalno o Obradoviću: Partizan kao i Zenit, troše novac, kupuju igrače, imaju odličnog trenera!

Legenda litvanske košarke kao igrač, a posle i uspešan trener, Rimas Kurtinaitis dao je oširan intervju za “Kpšinisi” u kojem je govorio o prošloj sezoni sa Himkijem, ali se dotakao i svoje budućnosti.

On je istakao da bi voleo da započne projakt kao što je to uradio Željko Obradović sa Partizanom.

Poznajem Obradovića odlično. Razgovarali smo o tome zašto je napustio Panatinaikos (2012. giodine). Rekao je da je otišao, ne zbog toga što bi mu bila smanjena plata. Tražio je još 3.000.000 više za budžet tima. Klub to nije mogao da obezbedi i on je otišao. Nije mario za sopstvenu platu. Rekao je da su mu potrebni igrači za pobedu. Rekao je da to neće moći ako ne bude imao ključne igrače.

On veruje u Obradovića i siguran je da će se crno-beli vratiti u Evroligu.

Partizan je za njega idealna situacija. Imaju ambicije da igraju u Evroligi. Baš kao i Zenit, troše novac, kupuju igrače, imaju odličnog trenera. Ako završe sa pravljenjem sjajnog igračkog kadra, imaju sve šanse da osvoje Evrokup i da se vrate u Evroligu. To je sjajan projekat, Završio je Kurtinaitis.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Jokić sa saigračem ostvario veliko dostignuće po prvi put u istoriji!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Lejkerse i u trećoj utakmici na startu plejofa i tkao se nalaze nadomak popbede...

POVEZANE OBJAVE