POČINJE SUPER LIGA: UZ VAR TEHNOLOGIJU – TRKA ZA TITULU JOŠ ZANIMLJIVIJA

Uz nova pravila i novu (VAR) tehnologiju idemo u novu sezonu Super lige Srbije! Nakon dva meseca pauze, elitni rang srpskog fudbala je ponovo sa nama, a sezona 2021/22 počinje utakmicom na Banovom brdu gde će Čukarički dočekati Voždovac.

Kao i uvek, pažnja javnosti okrenuta je ka večitim rivalim, pa je shodno tome bitno da napomenemo da meč prvog kola Crvena zvezda igra u petak od 20.00 časova na stadionu Rajko Mitić protiv Vojvodine, dok će Partizan sezonu početi u subotu od 21.00 časova na gostovanju Proleteru u Novom Sadu.

U to ime i najbolja kladionica na ovim prostorima rešila je da časti sve kladioničarske duše – SPREMITE SE DA ODMAH ZGRABITE 500 RSD I ODIGRATE ŠAMPIONSKI TIKET.

Toliko je jednostvano – registrujte se OVDE i odmah dobijate 500 RSD ZA TIKET!

I ne samo to – na sajtu kladionice Meridian čekaju vas NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, ali i 200% BONUSA kada uplatite prvi depozit.

Zvezda na samom startu igra derbi i jednu od najtežih utakmica u sezoni, a trener Dejan Stanković je pred meč poručio da je to u isto vreme važna i dobra stvar za crveno-bele.

Pojačani Aleksandrom Dragovićem, Nenadom Krstičićem, Luisom Dionijem, ali i mladim Petrom Stanićem i Milanom Ilićem, crveno-beli su uvećali vrednost ekipe i, bar na papiru, opet su favorit za titulu.

Sa druge strane, prvi izazivač, ekipa Partizana, ovu sezonu od starta kreće sa Aleksandrom Stanojevićem, koji prošle sezone nije prošao kroz letnje pripreme sa ekipom i nije imao priliku da utiče na sastav ekipe.

Ta činjenica je sama po sebi veliki plus, a na to treba dodati da ni Partizan nije sedeo skrštenih ruku tokom prelaznog roka.

Stigao je jedan od najboljih defanzivaca u ligi, Siniša Saničanin, kao i dva dobro poznata imena – Rikardo Gomeš i Danilo Pantić.

Trka za titulu bi ove sezone mogla da bude ultra-zanimljiva!

Još ukoliko Vojvodina, Čukarički i TSC budu na očekivanom nivou, pa se možda u borbu za Evropu uključe i ekipe iz drugog plana kao što su Radnički Niš, Radnik Surdulica, Mladost Lučani, Spartak Subotica… Bilo bi to jedno izuzetno zanimljivo takmičenje!

Ono što razlikuje sezonu koja tek treba da nam zvanično otvori vrata od svih prethodnih jeste uvođenje VAR tehnologije. Mišljenja su podeljenja, ali činjenica je da VAR u Srbiju stiže sa zakašnjenjem u odnosu na najjače evropske lige, pa čak i godinu i po dana kasnije u odnosu na hrvatsko fudbalsko prvenstvo.

Osim VAR-a, promenjeno je pravilo o broju stranaca, ali i bonus igračima. Sve ekipe će moći da uvrste u protokol koliko god žele stranih igrača, ali samo četvorica će moći da budu na terenu, dok je pravilo o bonus igračima, odnosno fudbalerima mlađim od 21 godine promenjeno sa dva na jednog obaveznog fudbalera u startnoj postavi.

Za što bolji plasman ove sezone će se takmičiti 16 klubova, dva će ispasti iz lige, a kao i do sada, četiri najbolja tima će obezbediti evropske kvalifikacije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Podraščanin se oprostio Ligom šampiona, Trentino na krovu Evrope (VIDEO)

Odbojkaši Trentina postali su šampioni Evrope! Italijanski klub je u finalu u Turskoj savladao poljski Jastrežebski - 3:0 (25:18, 25:22,...

POVEZANE OBJAVE