Vojvodina izvukla bod u Zvezdinom festivalu promašaja

Crvena zvezda i Vojvodina su podelili bodove u prvom kolu Superlige pošto su odigrali meč bez golova na stadionu Rajko Mitić.

Prvo poluvreme proteklo je u velikoj meri u tvrdoj igri i bez velikih prilika. Vojvodina je imala šansu sredinom poluvremena posle jedne kontre koju je poveo Simić, ali je Borjan na kraju uspeo da interveniše.

Crvena zvezda je sa druge strane sve dobre stvari učinila u poslednjih 3 minuta poluvremena.

Prvo je Ben pogodio stativu šutem iz okreta sa 5 metara, a potom je I Katai imao dobar put sa dvadesetak metara. na kraju je i Rodić imao lepu priliku, ali je lopta prohujala pored stative i završilo je prvo poluvreme bez golova.

U drugom poluvremenu Stanković je već u pauzi izmeni Gajića i Sanoga i uveo bakajoka i Kangu. Crveno-beli su bili agresivni i odmah na startu su imali lepu priliku. Nastavili su da napadaju svom silinom i imali nestvarnu šansu koju je promašio El Fardu Ben. Ivanić je posle centaršuta odlično spustio loptu u 5 metara, ali Ben promašio prazan gol s obzirom da su svi igrači i golman Vojvodine bili na zemlji.

Vojvodina je imala nekoliko situacija gde je pretila posle kontre, a prava bura je nastala u poslednjih 20 minuta meča. Crvena zvezda je krenula na sve ili ništa, napadali su u serijama i lopta je u svakoj prilici ubacivana u kazneni prostor.

Ipak, Vojvodia se odlično branila i na pravi način su reagovali na svaki od tih centaršuteva.

Najbolju šansu je imao rezervista Milan pavkov u 84. minutu, kada mu je Katai servirao loptu za 1 na 1 sa Simićem, ali jako loš šut Zvezdine devetke pravo u golmana Vojvodine.

Malo posle toga, Vojvodina je posle kornera, preko Zukića imala najbolju šansu i Borjan je imao mnogo sreće u toj situaciji.

U andoknadi vremena ista slika, najbolju priliku imao Filipo Falko koji je jako loše zahvatio loptu u izglednoj situaciji.

Na kraju, završilo se bez golova u jednom, na kraju, vrlo uzbudljivom meču.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE