Milica Mandić spremna za Olimpijske igre!

Srpska tekvondistkinja Milica Mandić kaže da je spremna za Olimpijske igre.

Osvajačica zlatne medalje na Igrama u Londonu ističe da se polako upoznaju sa ambijentom u Tokiju.

-Prve dane koristimo da upijemo ovu energiju i našeg olimpijskog tima i sela. Čisto da se upoznamo sa svim pravilima ovde – gde su sale, gde su teretane. I dalje se privikavamo malo na vremensku razliku, to mi jedino malo teže pada. Jednostavno sam srećna i zadovoljna što je isti tim ovde kao što je bilo prošli put, rekla je Mandićeva.

Konkurencija nije nimalo laka.

-Očekivanja su uvek visoka. Mislim da ne bih bila ovde i ne bih se bavila sportom da ne želim više od sebe i da radim na sebi. Tu sam da sebi pružim jaku podršku i poželim najbolji rezultat. Svesna sam kakva mi je konkurencija, dosta razmišljam o tome, ali isto tako razmišljam o tome kako sam se pripremala, da sam u dobroj formi, da konstantno radim na sebi i volim to što radim. Mislim da mi je to najveći pokretač.

Prva protivnica dolazi iz Dominikanske Republike.

Dosta je zahtevna jer su sve protivnice fizički veće i teže od mene. Mislim da mi je to malo drugačiji zadatak nego što je bio inače. Zato sam i poslednje takmičenje radila u teškoj kategoriji, čisto malo da se oprobam sa težim protivnicama. Spremili smo taktiku za nju, ali sve dok ne osetim malo njenu snagu i težinu u borbi, moraću malo da se prilagodim u prvoj rundi. Ali mislim da imamo spremnu dobru taktiku.

Mandićeva će na borilište 27. jula

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED POVRATKOM U PLS: Dobrašinović napustio Pančevo?

Fudbaleri Železničara remizirali su na svom terenu 1:1 sa niškim Radničkim u plej-autu Superlige. Vodili su golom Kahvića od 49....

POVEZANE OBJAVE