Rikardo: Mislim da nije moglo biti bolje od ovoga!

Rikardo Gomeš, povratnik u redove Partizana, nastavio je tamo gde je i stao kada je odlazio od crno belih. Vrhunskom igrom na samom startu sezone obradovao je navijače crno-belih odličnim nastupom protiv Proletera, gde je bio strelac 2 gola.

-Za mene je ovo kao san, vratiti se ovde. Mislim da nije moglo biti bolje od ovoga. Važno je što smo ušli snažno u utakmicu i postigli pogodak na početku. Sve vreme je padala kiša. Teren je bio dobar, ali je zbog vode bilo skoro nemoguće igrati. Dobro je što smo brzo postigli četiri gola, posle smo rasterećenije igrali, rekao je sjajni strelac.

Kod pogodaka mu je asistirao Danilo Pantić, još jedan povratnik u Partizan.

-Danilo je odličan igrač. Znam da kada god ima loptu, traži mene, samo treba dobro da se krećem da bih dao gol. Znam da će lopta uvek biti tamo gde treba jer on ima taj kvalitet. Moram maksimalno da iskoristim to, rekao je Gomeš

Zadovolja je zbog igre pred publikom, a naročito pred navijačima Partizana.

-Za nas igrače utakmice bez publike izgledaju kao prijateljske. Ovo je fudbal, ovo je ono što želimo i o čemu sanjamo. Posebno igrati pred našem navijačima, oni nas podržavaju, guraju napred i mislim da smo bolji sa njima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizanu preti žestoka kazna zbog protesta na derbiju!

Fudbalskom klubu Partizan preti oštra kazna zbog kašnjena početka meča sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije. Disciplinska i etička komisija...

POVEZANE OBJAVE