Zvezda se pohvalila najmodernijom teretanom

Ekipa Dejana Stankovića  imaće još bolje uslove za rad! Izgradnja ”Mediko bloka” ispod severne tribine stadiona Rajko Mitić bliži se kraju, a u rad je već puštena moderna teretana.

Objekat izgrađen na 1200 kvadratnih metara omogućiće fudbalerima Crvene zvezde da se u najboljim mogućim uslovima oporavljaju i rade na fizičkoj pripremi.

Veliko zadovoljstvo zbog ovog infrastrukturnog poduhvata Zvezde koji omogućava bolje uslove za rad prvotimaca kada su u pitanju snaga, kondicija i oporavak istakao je kondicioni trener Federiko Panonćini.

– Jako sam zadovoljan novom teretanom. S obzirom na to da u mom principu rada zahtevam dosta vežbanja snage, dosta napornih treninga pre svega u procesima prevencije i oporavka od povreda. Zato je ovakav prostor izuzetno značajan kako bih mogao program da sprovedem na pravi način. Teretana koju sada imamo je odlična, puno otvorenog prostora koji dozvoljava da radimo sa celim timom u isto vreme. Naravno da ćemo ih deliti u grupe, ali važno je da budu zajedno na oku stručnom štabu kada radimo na snazi, što nam je u ovom prostoru omogućeno i to je jako dobro – istako je Federiko Panonćini.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasio se kandidat za novog trenera: Smatrali smo Partizan našim, a onda su nam objasnili da je njihov

Juče se pojavila informacija da Partizan neće štedeti kad je reč o angažovanju trenera za narednu sezonu, a kriterijum...

POVEZANE OBJAVE