Divan gest Partizana pred meč protiv Dunajske Strede!

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 sat dočekuju Dunajsku Stredu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. U Humskoj su odlučili da dodatno ulepšaju meč protiv slovačke ekipe, tako što će obradovati mališane.

Kako piše na sajtu Partizana, oni će da organizuju “Dečiju tribinu” na severnoj strani stadiona, gde će da ugoste sve mališane.

Sa željom da deci iz Srbije ulepšamo letnji raspust, FK Partizan i ove godine organizuje „Dečiju tribinu“ na severnoj strani stadiona, gde ćemo ugostiti mališane tokom utakmice FK Partizan – FC DAC 1904, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.
U cilju poštovanja regulative UEFA, bezbednosnih mera, kao i odredbi o smanjenju kapaciteta stadiona usled pandemije Kovid-19, FK Partizan će, u saradnji sa školama fudbala iz dvanaest gradova Srbije, ugostiti mališane do 14. godina, u pratnji trenera.
Podsećamo da je FK Partizan prvi u regionu za utakmice grupne faze Lige Evrope, sa ekipama AZ Alkmara i Moldea, ugostio preko 20.000 mališana na tribinama stadiona i time u svet poslao sliku jedinstva, ljubavi i zajedništva!
Radujemo se što ćemo moći da vas ugostimo na tribinama našeg stadiona i tokom prvenstvenih utakmica!
, napisano je na sajtu crno belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda podseća navijače: Besplatan ulaz za Megu

Košarkaši Crvene Zvezde igraju sa Megom 3. maja, u petak u hali "Aleksandar Nikolić", u okviru prvog meča polufinalne serije...

POVEZANE OBJAVE