Novi dan, nova transfer-bomba: Milan pred dovođenjem najskupljeg pojačanja ovog leta!

Već mesecima se spekuliše o interesovanju Milana za Nikolu Vlašića, a pre nekoliko dana su apeninski mediji objavili da je stigla i prva službena ponuda na adresu moskovskog CSKA.

‘Rosoneri‘ su poslali 5 miliona evra za jednogodišnju pozajmicu i 20 miliona evra za otkup ugovora nakon isteka spomenute pozajmice. Ruski velikan je dosad tvrdio da želi više i da želi sav novac odmah. Međutim, sada je popustio.

CSKA je odlučio prodati hrvatskog reprezentativca, ali samo ako iznos ukupnog transfera, sa pozajmicom ili bez nje, dosegne svotu od 30 miliona evra. Tutosport piše da je Milan spreman udovoljiti tim zahtevima i završiti najveći transfer Vlašićeve karijere.

Za tri meseca Vlašić puni 24 godine i sada je pravo vreme da napravi korak napred prema najvećim klubovima Europe.

Vlašić je u CSKA došao na pozajmicu iz Evertona 2018. godine te se ekspresno namemetnuo u jednog od najboljih igrača te ekipe. Rusi su zatim otkupili njegov ugovor za 15 miliona, a upisao je 103 nastupa za CSKA i postigao 33 pogotka.

Podsetimo, Milan je u dosadašnjem delu prelaznog roka doveo Žirua iz Čelzija za milion evra, Turea iz Monaka za 4 miliona evra, a uskoro se očekuje i potvrda dolaska Diaza na novu pozajmicu iz Real Madrida.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE