Radnik i Metalac podelili bodove!

Fudbaleri Radnika i Metalca odigrali su danas nerešeno 0:0 u pretposlednjem meču 1. kola Ling Long Superlige Srbije odigranom na stadionu u Surdulici.

U Radniku se danas osetilo odsustvo najboljeg strelca prošlog šampionata Milana Makarića, koji je nedavno napusio Radnik i pojačao danski Arhus. Stvarali su šanse, dolazili do gola gostiju, međutim, loša realizacija koštala ih je gubitka dva boda.

Zvezda je nedavno poslala Ričarda Odadu u Gornji Milanovac da stiče iskustvo, a on je danas u ekipi Metalcaostavio više nego dobar utisak.

Bilo ga je svuda na terenu i malo je falilo da dobru igraju kruniše pogotkom. Nekoliko puta je testirao je golmana Ranđelovića, ali je lopta u obe situacije prohujala pored stative.

Sredinom drugog dela Kenijac je zaradio žuti karton, a prekid je mogao skupo da košta izabranike Žarka Lazetića. Krilo Radnika Nemanja Subotić namestio je dobro loptu i uzdrmao prečku.

Tresao se okvir gola Metalca u završnici susreta još jednom, tada je šutirao glavom Uroš Milovanović, ali je goste spasila stativa.

Na kraju remi, kojim više mogu da budu zadovoljni izabranici Lazetića. Radnik u narednom kolu putuje u Lazarevac, gde će igrati sa Kolubarom. Sa druge strane, izabranici Žarka Lazetića u subotu dočekuje TSC iz Bačke Topole.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović: Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku u Laktašima

U okviru četvrtfinala ABA lige, košarkaše Partizana očekuje drugi meč protiv ekipe Igokee u Laktašima. Ukoliko crno-beli dođu do pobede,...

POVEZANE OBJAVE