Španski velikan želi Sadika!

Bivši fudbaler Partizana Umar Sadik je i dalje jedna od glavnih tema na Pirinejima. Sjajnog golgetera žele mnogi klubovi, pominjali su se čak Mančester Siti i Bajern, ali je obeštećenje za Nigerijca čak 60 miliona evra koliko traži Almerija. 

Činjenica je da je bivši napadač Partizana pun pogodak Almerije i da mu je cena dosta skočila posle dobrih igara u Segundi. Najverovatniji scenario je da će biti prodat već ovog leta i da Almerija neće propustiti šansu da lepo zaradi na Sadikovoj dobroj sezoni.

Sevilja se najčešće pominjala kao kandidat za  kupovinu Sadika, ali dobro obavešteni Onda Sero i lokalni Superdeporte pišu da je jedina konkretna ponuda za Sadika do sada stgla iz Valensije, koja je glatko odbijena.

Superdeporte je lokalni list iz Valensije, koji je najbolje upućen u dešavanju u klubu i tvrdi da su Slepi miševi „poslali smešnu ponudu“ za Sadika koju je Almerija momentalno odbila. Ne otkriva se koja je cifra bila u pitanju.

Takođe, piše se da ni Nigerijac nije bio zadovoljan finansijskim uslovima koji su mu ponuđeni sa Mestalje i da je takođe odbio dalje razgovore.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda ostaje bez jednog od najboljih igrača

Najveća dilema u Crvenoj zvezdi tokom leta bila je da li se odreći visokog obeštećenja i zadržati Osmana Bukarija...

POVEZANE OBJAVE