Stanković posle žreba: Ne može da se igra Liga šampiona, ako se ne pobeđuju šampioni

Crvena zvezda je dobila potencijalne portivnike u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a to je pobednik dvomeča između Aleškarta (Jermenija) i Šerifa (Moldavija).

Trener crveno-belih Dejan Stanković je bio zadovoljan ishodom žreba, ali napominje da prvo mora da se reči meš protiv Kairata.

-Žreb je bio povoljan, ali ne mogu ništa da pričam o tome. Očekuju nas dve veoma teške utakmice, već sutra krećemo put Kazahstana gde ćemo igrati protiv jedne organizovane i teške ekipe koja je u takmičarskom ritmu i ima već 23 utakmice iza sebe ove sezone. Videli smo kako su izgledali protiv Makabija iz Haife i imaćemo zaista teškog i organizovanog rivala. Cilj Zvezde je jasan, ne može da se igra Liga šampiona ako se ne pobeđuju šampioni. U žrebu za treće kolo moglo je da bude i jačih protivnika, ali ćemo o tome početi da razmišljamo kada odigramo ova dva finala koja su ispred nas, rekao je Stanković.

Meč sa Kairatom se igra u sredu od 16 časova po srpskom vremenu i on će biti ključ daljeg evropskog puta.

– Svi zajedno možemo sve, kao grupa, tim, klub i navijači, kada smo jedno za nas nema nepremostivih prepreka. Tako će biti ovog puta. U momentima kada igraš za nešto tako važno kao što je Liga šampiona, mislim da je rezultat najbitniji. Pada u vodu lepota igre i efikasnost, jednostavno težina utakmice navodi na to da je samo rezultat bitan, zaključio je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ANGT EVROLIGA: Megi specijalna pozivnica, učestvuje i tim van Evrope

Seniorski tim Mege ostvario je ubedljivu pobedu na startu plej-ofa ABA lige protiv Cedevita Olimpije. Juniorski pogon je u međuvremenu...

POVEZANE OBJAVE