Defanzivci Partizana: Moramo da opravdamo ulogu favorita

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 čas, na svom terenu, igraju prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Svoja očekivanja pred kvalifikacione mečeve iznelu su novajlija, Siniša Saničanin, i levi bek, Slobodan Urošević.

– O Dunajskoj Stredi znamo da su mlada i kvalitetna ekipa i da, naravno, treba da ih shvatimo maksimalno ozbiljno.
Takođe, ulazimo u utakmicu kao favoriti i to moramo i da opravdamo, da budemo maksimalno fokusirani i disciplinovani, kako bismo došli do što pozitivnijeg rezultata. Igramo kod kuće, pred našim navijačima, koji će nam svakako biti dodatni vetar u leđa i pomoći nam da dođemo do pobede
– jasan je Saničanin.

Da se u ekipi crno-belih sa nestrpljenjem očekuje ovaj meč, otkrio je levi bek Partizana, Slobodan Urošević. 

– Dugo nismo igrali pred publikom i, iskreno, sa te strane, jedva čekamo da izađemo na teren. Videli ste koliko nas je ta energija nosila. Biće, naravno, teška utakmica, jer se o protivniku ne zna mnogo. Mlada su ekipa, nepredvidiva i stoga moramo biti maksimalno oprezni, ali i igrati našu igru. Raduje nas i što će na „Dečijoj tribini“ biti dece na stadionu i to je još jedan od motiva da damo sve od sebe, da ugođaj bude potpun – zaključio je Urošević. 

Pobednik duela Partizan – Dunajska Streda će u trećem kolu kvalifikacija odmeriti snage sa boljim iz duela Sočija i Kešle.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina obavila veliki posao: Potpis do 2027!

Vojvodina zimus napravila dobar posao pšto je potpisala nekoliko povratnika među kojima je bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović. On...

POVEZANE OBJAVE