Iz Meridiana stižu NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Seltik 2.20, Ludogorec 2.10, Helsingborg 1.95

Vreme je za fudbal i to onaj koji je rezervisan za istinske ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu. Nema velikana poput Real Madrida, Juventusa, Liverpula i Barselone, ali…

Ima prave fudbalske magije, spektakularnih golova, velike borbe,  a uz sve to, naravno idu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI. A, njih vam donosi kladionica Meridian.

Kako biste u potpunosti mogli da uživate u evropskim kvalifikacijama, ali i u fudbalu širom sveta, najpre sastavite šampionski tiket, a u to ime vam Meridian POKLANJA TIKET PO IZBORU OD 500 RSD!

Sve što treba da uradiš jeste da se registruješ na sajtu meridianbet.rs, a onda izabereš svoje favorite. Ponuda je obimna, čeka nas prava fudbalska ludnica, pa ti zato savetujemo i da iskoristiš BONUS NA PAROVE I DO 2000% – to zaista ne smeš propustiti!

A, šta je to što nas čeka i za koje utakmice su spremne NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI?

SELTIK – MITJILAND

Kvalifikacije za Ligu šampiona donose nam mnogo uzbudljivih utakmica, a jedna od njih je svakako između Seltika i Mitjilanda. Reprezentacija Danske nas je oduševila na Evropskom prvenstvu, pa hajde da vidimo kako stoje stvari u klupskom fudbalu. Zanimljivo je da se ova dva tima nisu sastajala do sada. Obe ekipe su u promenljivoj formi, pa je jasno da svašta možemo očekivati.

Za one najhrabrije, Meridian bukmejkeri su spremili NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, dakle kec je 2.20, iks je 3.50, a dvojka 3.05 – na vama je!

MURA – LUDOGOREC

Selimo se malo u komšiluk, tačnije u Sloveniju, gde Mura u prvoj utakmici dočekuje Ludogrec, koji je dobro poznat domaćim navijačima. Već smo imali priliku da ih vidimo na delu, a dobra vest za njihove navijače je ta što su u seriji od četiri pobede. Sa druge strane, Mura baš i ne blista. Dve pobede, dva poraza i jedan remi u poslednjih pet utakmica – dovoljno razloga za brigu i veliki oprez.

Kvote su, razumljivo, i ovog puta NAJVEĆE NA PLANETI – kec je 3.55, iks 3.20, a dvojka 2.10.

HELSINGBORG – VARNAMO

Malo ćemo evropske kvalifikacije da „presečemo“ švedskim šampionatom, a tamo nas čeka duel Helsingborga i Varnama, odnosno duel sedme i četvrte ekipe na tabeli. Ali, poslednji rezultati ova dva tima ne govore u prilog ovakvom poretku na tabeli. Helsingborg je u seriji od pet pobeda, dok Varnamo ume i da kiksne. Tri poraza, pobeda i remi u poslednjih pet utakmica ne ulivaju mnogo nade, ali… Fudbal je to, često ume da nas iznenadi.

Zato su bukmejkeri Meridiana spremili fantastične kvote i za ovaj duel. Kec je 1.95, iks je 3.40, a dvojka 3.65.

*Napomena: Kvote su podložne promenama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real napušta jedan od junaka prolaza rotiv Sitija, italijanski velikan krenuo po potpis

Real Madrid je uspešno prebrodio prolosezonskog "dželata" Mančester siti i plasirao se u polufinale Lige šampiona. Jedan od junaka prolaska...

POVEZANE OBJAVE